Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Ja uwazam ze ten odinek byl bardzo fajny bo moglismy sie dowiedziec cos o przeszlosci wszystkich postac. Podejrzewam ze kazdy bo obejrzeniu tego odcinka inaczej patrzyl na kazda z postaci co sadzicie ?
Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 859 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-10-10, 17:15
Już pewnie to gdzieś pisałam, ale się powtórzę iż odcinek bardzo mi się spodobał; jeden z lepszych; przedstawiano nam kazdą osobę jak się dostała do Fox River i co robiła w przeszłości - każdy w jakiś sposób podjął złą decyzję, ale dzięki temu mogliśmy ich zobaczyć w akcji no i pewnie dzieki swoim wybrykom znaleźli się w planie ucieczki
Tak, tylko jak się czekało co będzie w następnym a tu nic się nie wyjaśnia, tylko ich przeszłość pokazują to człowiek się mógł nieco wkurzyć (czyt. byłam wkurzona jak go oglądałam ;p )
_________________ 'Nie wszystko można kontrolować...'
Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 859 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-10-11, 16:43
a mnie jednak nie wkurzył (jak to ujełaś); wręcz przeciwnie jeszcze bardziej mi się spodobał, a nawet nie myślałam o tym co się wydarzyło w poprzednim odcinku, chociaż miałam na początku wątpliwości czy przypadkiem nie pomyliłam odcinków, ale później wszystko się wyjaśniło jak zapodali tytuł i numer odcinka
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 2880 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2007-10-13, 00:22
ten odcinek pozwolił nam spojrzeć na niektóre postacie pod zupełnie innym kątem, rzucił trochę światła na ich przeszłość. Oglądałam wszystkie odcinki na kompie więc czekać na dalsze nie musiałam, także odcinek mnie osobiście nie zdenerwował^^
_________________ Biegnie Wiewiórka przez las,
złotych liści ma po pas.
Ostatnio zmieniony przez AutumnLeaf 2007-11-15, 00:04, w całości zmieniany 1 raz
Nie no bez przesady. Był elegancki i dobrze się zachowywał, uczył sztuczek córkę Susie ;] Szkoda mi było zarówno jego i Susie gdy zobaczyli ten materiał w TV
no właśnie.. zachowywał się zupełnie inaczej.. jak normalny, porządny facet.. trudno było, żeby Susie się domyśliła kim jest naprawdę.. też było mi szkoda..
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
Odcinek fajny- taka retrospekcja wyjaśniająca co nieco się przydaje . Do tych historii mogli by jeszcze wrzucić coś o Johnie, i wogóle byłoby fajnie. I jakoś więcej o T-Bagu, chociaż to co najważniejsze- znajomość z Susie pokazali.
aaa to ten odcinek ze wspomnieniami... o to tak, to się zgadzam - mi tez się bardzo podobał^^ szkoda, że nie było takich więcej, np w kolejnych sezonach, żeby dowiedzieć się czegoś więcej o bohaterach :]
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..