po pierwsze po co robicie hasło do rarów?! a po drugie wrzucajcie jeden odcinek na rapida, a drugi na jakis inny serw np. megauplod, sendspace, wrzucaj, sexupload ! mnustwo tego, a tak trzeba czekac 180 min na pobranie nastepnego o,O i to tyle z mojej strony pozdro
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1096 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-09-02, 18:50
Po pierwsze drogi kolego zacznijmy od tego, że te linki z serialem nie są nasze i to nie my dawaliśmy hasło więc nie wiem oco się czepiasz do nas. A po drugie nawiązując do pierwszego jak nie nasze linki to nie my je dzieliliśmy i nie my je wrzucaliśmy na rapidshare więc można to wydedukować to raz a dwa jak nie wiesz to się nie odzywaj. Nie pasuje to szukaj gdzie indziej proste i logiczne.
ja wam tylko podpowiadam jak ulatwic uzytkownikom zycie, bo szybciej mozna sciaganac te odcinki z torrenta niz czekac 180 min po kazdej czesci (tak tez zrobilem), a wy zamiast byc wdzieczni za uwage to jeszcze jakies bury... ;/, po drugie drogi kolego kiedy pierwszty raz tu bylem, przeszukalem cale forum i nigdzie nie moglem znalesc hasel do rara, i wreszcie po trzecie skad mam wiedziec takie rzeczy, ze to nie wy umieszczacie odcinki skoro są na waszym forum, poswieconym temu serialowi. narax
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1096 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-09-10, 19:35
Ja nie mam problemu z rapidem bo mam zmienne ip więc mam sprawe rozwiązaną ale wiem, że są takie osoby, które nie maja i dlatego dla nich w miare sił staram sie uploadować odcinki na sendspace bo tam przynajmniej nie treba czekac tylko, że jest jedno ale uploadowanie samemu to nie jest szybka praca zwłaszcza, że ja na to też nie moge poświęcac całego dnia. Cóż jest tak jak jest i narazie nie będzie szybko lepiej. Wszystkie nowości jakie znajduję gdziekolwiek są wrzucane na rapida i takowe macie na tym forum. Jak coś się zmieni to napewno się dowiecie.
zupelnia inna odpowiedz , teraz smialo moge powiedziec, ze rozumiem. dobrze, ze w ogole istanieje takie forum z prison breakiem, dzieki za wstawki na sendspace, bo ja wlanie mam problem z rapidem (jak i pewnie wiekszoc uzytkownikow) . cenie to, ze szybko odpowiedacie, zycze powodzenia