Prison Break FORUM: Skazany na śmierć, forum, download, napisy, odcinki, sezon (1, 2, 3 i 4) season, wentworth miller, rmvb, avi, torrent
FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
1x22 - Flight
Autor Wiadomość
mahones 
C-Note

Wysłany: 2007-10-09, 21:49   1x22 - Flight

Co myślicie na temat tego odciknu?

Dla mnie to był chyba jeden z najlepszych odcinków w tym sezonie. Bardzo był nie cierpliwy już myślałem że ich złapią ale jednak chłopaki sobie uciekli no i nasz T- Bag stracił rękę jak myślicie zasłużył sobie na to. :mrgreen:

Mazowszanin 
Tweener

Wysłany: 2007-10-10, 12:26   

No jesli chodzi o ten Sezon to chyba faktcznie byl to jeden z najlepszych odicinkow jesli chodzi o reke T-baga to napewno sobie tym zasluzyl :) przynajmniej tak uwazam bo on byl takim jedym chyba czarnym charakterem w tym gronie ucziekajacych (tak sadze)

Mela0607 
T-Bag

Wysłany: 2007-10-10, 19:22   

mi też się podobał (zresztą jak każdy); ale właśnie tutaj było niezwykłe napięcie; wydarzyło się bardzo dużo w tym jednym odcinku i to mi się właśnie spodobał, mimo iż każdy coś przynosi ze sobą nowego to tutaj przedstawiona ucieczka była wręcz rewelacyjna; a T-Bag może i zasłużył, ale dzięki temu mogliśmy dalej oglądać zdezorientowanego T-Bag'a, ponieważ gdyby nie te ucięcie ręki to wątpie by potrafili coś lepszego dla niego wymyślić...

mahones 
C-Note

Wysłany: 2007-10-10, 19:30   

Mela0607 napisał/a:
mi też się podobał (zresztą jak każdy); ale właśnie tutaj było niezwykłe napięcie; wydarzyło się bardzo dużo w tym jednym odcinku i to mi się właśnie spodobał, mimo iż każdy coś przynosi ze sobą nowego to tutaj przedstawiona ucieczka była wręcz rewelacyjna; a T-Bag może i zasłużył, ale dzięki temu mogliśmy dalej oglądać zdezorientowanego T-Bag'a, ponieważ gdyby nie te ucięcie ręki to wątpie by potrafili coś lepszego dla niego wymyślić...

Zgadzam się z tobą w ;-) stu procentach. Ten odcinek wymiata bez dwóch zdań, wiele się w nim dzieje. :mrgreen:

natalios 
Tweener

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2007-10-16, 19:19   

Duzo sie w nim dzieało
był on super^^

Sebastian66i6 
Lincoln Burrows

Wysłany: 2007-10-18, 20:29   

Mazowszanin napisał/a:
No jesli chodzi o ten Sezon to chyba faktcznie byl to jeden z najlepszych odicinkow jesli chodzi o reke T-baga to napewno sobie tym zasluzyl :) przynajmniej tak uwazam bo on byl takim jedym chyba czarnym charakterem w tym gronie ucziekajacych (tak sadze)

LOL? Mafiozo,morderca,złodziej, itp.... źle Ci się wydaje , nie był jedynym czarnym charakterem...
Co do odcinka... świetny a najlepszy koniec jak samolot odfruuuuuuwa .. :-)

PokemonAdvanced 
Świeżak

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2007-11-06, 14:47   

Najfajniejszy odcinek w 1 serii. Najlepszy moment dla tego odcinka dla mnie był jak Abruzzi urąbał siekierą dłoń T-Baga
Scofield 19:21:39
Im working it...

AnGeL 
Świeżak

Wysłany: 2007-11-27, 14:49   

Szczerze mówiąć to moje zdanie całkowicie różni suę od Waszego... tak ogólem rzecz biorąc lepiej gdyby sezon zakończyli na odc. 21. Wogóle to można powiedzieć że 22 kończy się prawie jak 21 z tym że 21 trochę ciekawiej. Właściwie oprócz pościgu nic się nie dzieje i właściwie ten pościg nic nie wnosi, ani ich nie złapali ani oni właściwie nie uciekli, czy ja wiem... jakoś tak mnie zniesmaczył ten odcinek... ale to jest oczywiście tylko moje skromne zdanie ;)

Misterek999 
C-Note

Wysłany: 2008-12-09, 21:35   

powiem Ci ze ten odcinek jest bardzo fajny , chociaz smierc staruszka tzn West Morlenda chyba dobrze napisalem XD ;) mnie zaskoczyla ;]

dj_vbis 
Świeżak

Wysłany: 2009-01-27, 15:57   

Na Początku myslałem ze tkz "Staruszek" Przejdzie ale myliłem się

Anders 
Sara Tancredi

Wysłany: 2009-11-08, 18:04   

Genialny odcinek ! Bardzo trzymał w napięciu, ta cała ucieczka itp.

Dominik676 
John Abruzzi

Wysłany: 2010-01-30, 20:33   

Moim zdaniem najlepsze zakończenie sezonu z tych czterech, które były.
Odcinek, w którym jeżeli chodzi o pierwszy sezon działo się chyba najwięcej. Cała ta ich ucieczka była pokazana bardzo ciekawie. To, że uciekli raczej dla nikogo nie było zaskoczeniem, ale cała reszta odcinka, z odcięciem ręki T-baga na czele zaskakuje i to bardzo. No i jak wspomniałem to genialne zakończenie. Widok odlatującego samolotu, który miał ich uratować był bardzo emocjonujący :-P .

Odpowiedz do tematu