Prison Break FORUM: Skazany na śmierć, forum, download, napisy, odcinki, tapety, sezon 3 trzeci, wentworth miller, rmvb, avi, torrent

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Sezon 4:

Konkurs na najlepszy artykuł filmowy - www.konkurs.filmowo.net

Do wygrania: 4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
2x04 First Down
Autor Wiadomość
Dusqmad 
Administrator

Wysłany: 2007-08-20, 16:03   2x04 First Down

Lepszy, niż 2 i 3. Dobrze utrzymano nastrój niepewności po czyjej stronie stoi żona Scofielda - ten wątek potrafił zaskoczyć. Poza tym T-Bag znów gwoździem programu: nareszcie jest okazja dowiedzieć się jakie są jego relacje z nastolatkami. Poza tym zbliżył się nieco do Golluma - zaczyna być groteskowy, jeszcze bardziej obłudny. Nie zdziwiła mnie śmierć Ambruzzi'ego. Ten wątek trzeba było zakończyć, gdyż opowiadanie o ucieczce szefa mafii nie ma predyspozycji do najmniejszego zaskoczenia. Dobrze, że twórcy nie chcieli dalej robić niczego na silę z tym bohaterem. "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym"

O FILMIE NA POZIOMIE: http://www.forum.filmowo.net

Nieobecny w dniach 11.07-20.07

Crane 
Tweener

Wysłany: 2007-09-01, 17:54   

Rozumiem, że trzeba było uśmiercić Abruzziego, ale dlaczego w taki naiwny sposób? Czy szef mafii którego poznaliśmy w I serii serialu byłby aż tak naiwny by pchać się do jaskini lwa? przecież ta historia z tym, że wiadomo gdzie jest Fibbanaci od początku wydawała się podejrzana...

http://wallpapersworld.deviantart.com/

madamebutterfly 
Mahone

Wysłany: 2008-07-10, 22:05   

ojj... ale dla mnie to i tak pokazał klasę... to "Klękam tylko przed Bogiem, a tu Go nie widzę", było piękne... a samo to jak upadał i ten medalik jeszcze bardziej...
Żona Scofieldla też fajna akcja z nią... no i jej dresik... T-Bag po raz kolejny zaskakuje swoją przebiegłością i inteligencją... odcinek bardzo fajny... ^^

"....PEACE, LOVE EMPHATY.... "

Madzialena 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-07-10, 22:09   

Jak dla mnie jeden z lepszych odcinków 2 serii.
I jeszcze ta śmierć Abruzziego... to było świetne

Mia 
C-Note

Wysłany: 2008-07-10, 22:17   

madamebutterfly napisał/a:
"Klękam tylko przed Bogiem, a tu Go nie widzę"

Jeden z najlepszych cytatów PB. Szkoda John'a :-( a mógł wyjechać z kraju z rodziną, zemsta go zaślepiła :-/ Wkórzała mnie różowa pani Scofield, za dużo jej było :-/ Mahoniak w garniaku - takiego najbardziej go lubię, jak to powiedział Bellick "krawaciarze w lakierkach" :mrgreen: No i był Paul :lol: brakowało mi go przez cały 3 sezon. Odcinki ok, chociarz są lepsze w 2 serii ;-)

madamebutterfly 
Mahone

Wysłany: 2008-07-10, 22:23   

ja się ogólnie odzwyczaiłam od 2 serii już... ciągle mi brakowało Susan i pana Jamesa a postaci które nie grały w 3 sezonie znowu mi trochę wadziły.. ale dobrze sobie przypomnieć ^^ "krawaciarze w lakierkach" mnie rozwalili :)

"....PEACE, LOVE EMPHATY.... "

Alexxa 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-07-10, 22:37   

Miło sobie przypomnieć genialne, ale trochę zapomniane odcinki ;-) . Chyba jedynym minusem tego była Nika w różowym dresie, irytująca strasznie. Tekst Johna i jego śmierć- kurczę, to się nazywa być włoskim mafiozo z klasą. I ten wkurzający się Alex w garniturku :mrgreen: .

ja nie wiem, czy jestem dziwna, ale jak były sceny z T-Bagiem to mi się sama buzia śmiała do ekranu xD. Genialnie przebiegły, cwany i inteligentny jest ten Teddy :-P .

Mahonia 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-07-10, 22:43   

O tak, cytat Abruzziego "Klękam przed Bogiem, a tu Go nie widzę" chyba na zawsze wpadnie mi w pamięć. Mahone w garniaku - boski. I jak sobie Alex z Johnem patrzyli w oczy - świetna scena, w ogóle ta śmierć Abruzziego została świetnie pokazana ;-)

Alex Mahone the Boss
Sig by Tanira ;* Av by Handcannon

Odpowiedz do tematu