Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Jeżeli mają zamiar puścić serie 3 na Polsacie dopiero wiosną 08, to szybciej opłaca się (moim skromnym zdaniem) ściągnąć z neta. Ciekawy jestem jak to wszystko sie zakończy. Czy uniewinnią Scofielda? A może zostanie zabity? Kto wie xD. Ale chyba jak przypuszczam uniewinnią go, Lincoln zamieszka (w końcu) z LJ, a Miachel z Sarą
_________________ Marty McFly - Back To The Future
Jeżeli mają zamiar puścić serie 3 na Polsacie dopiero wiosną 08, to szybciej opłaca się (moim skromnym zdaniem) ściągnąć z neta. Ciekawy jestem jak to wszystko sie zakończy. Czy uniewinnią Scofielda? A może zostanie zabity? Kto wie xD. Ale chyba jak przypuszczam uniewinnią go, Lincoln zamieszka (w końcu) z LJ, a Miachel z Sarą
to moze lepiej sciagnij sobie z neta te odcinki...
Słyszałam że w Polsce będzie wiosną no ale wiosna jest długa. według mnie to nie to samo, lepiej oglądać oryginał, a nie z lektorem. Ale oczywiście jak będzie to i tak zobaczę. Skąd macie informację że ma być jesienią w Polsce?
Pozdrawiam
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Dokładnej daty nie widziałem, ale czytałem że w polsacie ma się ukazać na wiosne, czyli jeżeli wiosna się rozpoczyna 21 marca, to biorąc pod uwagę, że 2 poprzednie sezony były puszczane w niedziele i ten także tak będzie to można się spodziewać 23 marca. Oczywiście są to tylko moje przypuszczenia