Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Stary dziad taki. A ten Karolak to fajny facet na pewno nie było by z nim nudno i dzieciak go lubi. A z takim urzendasem to o to za życie. gdybym miała wybór to na pewno bym karolaka wzięła.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Noo!! Powtórki telewizyjne czasem na coś się przyadją . Obejrzałam dziś powtórkę '39 i pół' i... jak najbardziej serial mi się podoba . Ogólnie, od obejrzenia Testosteronu lubię Tomasza Karolaka.
Ania1991_ck napisał/a:
A z takim urzendasem to o to za życie
Pewnie bardziej uporządkowane, stabilne.. Ale ja bym na pewno wolała takiego Darka od nudnego urzędnika Tomasza .
Karolak to w ogóle fajny aktor jest^^ ale ja go lubię od czasów, gdy młoda i niedoświadczona, jeśli chodzi o seriale kryminalne, Karolinka włączyła sobie Kryminalnych
_________________ I've got more wit, a better kiss,
a hotter touch, a better fuck...
a mi sie nie podoba, moze refren da sie wytrzymac... ale zwrotki ?? zenada ;D
zreszta rymy we zwrotkach sa na poziomie przedzszkola kiedys "(dawno i nie prawda) pisalem jakies tam piosenki (odrazu mowie ze nie wrzuce bo za duzo wulgaryzmow xD) i nie za bardzo mi sie podobaja te teksty
a co do serialu na razie po krymianlnych najlepszy polski serial TVNowi sie udalo
Ten serial wymiata,tylko wolalbym,gdyby nieemitowane jeszcze odcinki byly tez umieszczane na,np:mininovie.Nie lubie sciagac przez rapidshara,wole przez torrenta...Moznaby tak zalatwic?Wieeeeeeelkie please!!!
oglądałam jeden odci jestesm w głebokim szooooku...^^
tylko jeszcze nie wiem czy pozytywnym.
Humor moze i jest ale ten Karolak...widez zewy go tu wszyscy chwalicie a ja jakos nie moge sie przekonac. I mi jeszcze Lincolna przypomina nie wiem czemu, wiec sami rozmiecie...
oglądałam jeden odci jestesm w głebokim szooooku...^^
tylko jeszcze nie wiem czy pozytywnym.
Humor moze i jest ale ten Karolak...widez zewy go tu wszyscy chwalicie a ja jakos nie moge sie przekonac. I mi jeszcze Lincolna przypomina nie wiem czemu, wiec sami rozmiecie...
moze sie przekonasz do tego serialu po trzecim odcinku bo jest genialny. ale narazie najlepszy jaki nakręcili