Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 859 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-11-14, 20:34
nie żebym się czepiała, ale zauważyłam iż dla Ciebie każdy odcinek, aktor, postać są "spox", a może byś jednak coś więcej na dany temat napisał? Bo ciągle czytać iż ktoś lub coś jest "spox" troszkę przytłacza...
_________________ „Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś” - James Dean
jaki ten Whistler rózowy w tym odc na twarzy, a podczas spotkania z Sofia ma jakby *wypieki*^^
w ogole wszyscy maja w nim dziwnie zmieniona cere taki np Alex podczas rozmowy z Raulem hyhyhy wyglada conajmniej dziwnie z jego piegami(???)^^
hehehe a teee zaloty Bellicka do tego obdarzonego *nadzwyczajnymi walorami* męzczyzny : " Pisztasziooo, it's a beautiful name..." błehehehe fajne to było
hehehe a teee zaloty Bellicka do tego obdarzonego *nadzwyczajnymi walorami* męzczyzny : " Pisztasziooo, it's a beautiful name..." błehehehe fajne to było
no przecie to było boskie ^^ czyzby sie zakochał xD
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Żyję w myśl własnej zasady – „Bądź oryginalny, bądź widoczny”
ja nie bo na niego wiekszej uwagi nie zwracałam^^ a teraz z nudów analizuje szczególy każdej sceny
bosheee i ten jego mendowaty czy tam szujawaty usmiech w scenie rozmowy z Alexem! Przesłuchanie se urządził, na miejscu Alexa bym wstała i go uprzejmnie pogoniła Wyrozumiały ten mój *hero* momentami
nakreciłas mnie xD chyba zaraz usiade i tez bede ogladac xD
hehehe i dobrzeeee
ja własnie skonczyłam 3 odc i nie moge wiecej, bo za duzo tego Whistlera na jeden wieczór, zeby było równie duzo Alexa to bym ogladał dalej
teraz przerzuciłam sie na Green Street Hooligans zeby sie bojowo nastroić i niestety musze stw ze przez tego PB mam jakies skrzywienie chyba, bo widzac takiego jednego czuba, który kica na meczu przed kibicami przeciwnej drużyny, ze ma dokładnie taki sam uśmiech jak mendowato-szujowaty Whistler Taniry! ale wczesniej nie miał...