"ja myśle tez ze to byla głowa innej osoby tylko tak wysłali dla Lincolna pokazać do czego są zdolni tylko ciekawe w którym odcinku wróci sara "
płakać mi się chce...... ........ już nie wiem co mam zrobić.. może odeślę was na oficjalną stronę PB.. tam jest wywiad z reżyserem serialu .. wyjaśnia on dlaczego musieli UŚMIERCIĆ POSTAĆ SARY TANCREDI !!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! ponieważ nie dogadali się z aktorką!!!!!!!!!!!............jezuuuu............................ a co do Mahona ! ktoś tam napisał że on sie naćpał .. LOL ?! on nie wziął tych dragów !!! nie skusił sie.. proponuje uważniej oglądać... a potem sie jeszcze zastanowić, znowu obejrzeć, zastanowić, poczytać, obejrzeć, zastanowić 5x i dopiero napisać posta na forum ...... ehhh
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1095 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-10-14, 21:17
Co do dragów to nie zgodze się bo on je wziął. Niby skąd odrazu jak ręką odjął poprawił mu się cały wizerunek i nie trzasł się? No nie przez inny sposób jak danie sobie w zyłę.
dokładnie, dragi niestety wziął, trzeba uważniej obserwować jak się zachowywał do tego dziwnie mówił... przykro mi to mówić, ale jego głos BRZMIAŁ jakby się nawalił...ech.
on na początku nie chciał się przynać się przed samym sobą, że jest narkomanem, ale później było coraz gorzej...
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
on nie wziął tych dragów !!! nie skusił sie.. proponuje uważniej oglądać... a potem sie jeszcze zastanowić, znowu obejrzeć, zastanowić, poczytać, obejrzeć, zastanowić 5x i dopiero napisać posta na forum ...... ehhh
lol, toś się facet zbłaźnił....
taka mała rada na przyszłość ,,Nie obrzucaj nikogo błotem, możesz nie trafić a i tak pobrudzisz sobie ręce"
_________________ ,,Sometimes things happen that are just…out of your control’’
Ze smutkiem to stwierdzam ale zawiodłam się na 3 serii. Niektórzy uważali, że 2 była słaba ale wg mnie była ona równie dobra co 1. Inna, ale równie dobra. A 3? To takie trochę NIC. No ale trudno, jak już się skończy ten serial to tą serię puszczę w niepamięć a będę sobie wspominała 1 i 2.
Ej no, mi się wydaje, że jeszcze trochę za wcześnie na wydawanie sądów. Mnie 1 'wciągnąć' nie mogła przez pierwsze 6 odcinków, podobnie druga. Więc tak sobie myślę, że 3 tak 'mocno' się rozkręci za jakieś 2-3 odcinki (akurat, kiedy skończy się pierwsza część sezonu).
A Alex, niestety, wziął. Ech, to było przykre, że jednak się poddał nałogowi
Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 859 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-10-15, 15:08
Aurora napisał/a:
Ej no, mi się wydaje, że jeszcze trochę za wcześnie na wydawanie sądów. Mnie 1 'wciągnąć' nie mogła przez pierwsze 6 odcinków, podobnie druga. Więc tak sobie myślę, że 3 tak 'mocno' się rozkręci za jakieś 2-3 odcinki (akurat, kiedy skończy się pierwsza część sezonu).
A u mnie było wręcz przeciwnie pierwsze odcinki 1 jak i 2 sezonu nieźle mnie zaskoczyły; tak więc myślałam iż tu też tak będzie; moze już nie dorównają całemu klimatowi jaki panował w Fox River czy też w czasie ucieczki, ale jednak jest to coś nowego, co jednak przyciąga widza, przynajmniej mnie - pozostaje nam tylko czekać jak dalej potoczy się ta cała sytuacja
Mela0607 tez mi sie wydaje ze 3 zezon to taki niewypal troche 1 jak i 2 sezon trzymaly w napieciu a 3 jak narazie mnie tylko zniecheca... np. mahone mial sie nawrocic a dalej jest hamem jakich malo, albo balick jak on mnie dobija jak proboje zdobyc pozycje donosiciela i nawet to mu nie wychodzi dalej glowa sary dla polowy fanow glupie posuniecie tworcow... co tam jeszcze... sucre z przyjaciela zamienil sie w pijawe i tak jak z przymusu pomaga... podobalo mi sie jak michael zrobil wodociag ale z pradem bleee... jakim debilem trzeba byc zeby nie zauwarzyc ze cos tam wyciagnal z bezbiecznika...
ale to tylko moje przemyslenia...
Ostatnio zmieniony przez wbluew 2007-10-15, 19:01, w całości zmieniany 1 raz
strzykawka i sprzęcior były pokazane po tym jak ten dealer to tam położył .. a Mahone nie wziął !!!!!!!!!!! obejrzałem odcinek 3x zanim pisze ten post. ! MAHONE NIE WZIĄŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Następnym razem za taką ilość wykrzykników usunę posta. Nikt nie jest głuchy. Każdy sie wypowiada i daje swoje argumenty i można je na spokojnie przedstwawić. Wg. mnie jeżeli wszyscy mówią, że wziął a ty mówisz, że nie tzn. że chyba źle oglądałeś odcinek bo każdy widział pusta strzykawke i poprawę nastroju u Mahone.
wziął, przecież jest scena w której Mahone siedzi z bananem na dziobie i patrzy na rękę a ręka juz mu sie nie czesie Bo wzial dragi.
T-bag nic nie daje ze szczerego serca , na pewno ma w tym jakis interes. Mahone dojdzie do siebie, przestanie miec schizy i aktywnie bedzie pomagal w przygotowaniach do ucieczki. T-bag pewnie wymusi na agenciku zeby ten zdradzil mu plan ucieczki w zamian za szpryce albo jeszcze lepiej wkręcił w interes.
Sebastian: nie wszystko jest w serialu pokazana, niektórych rzeczy widz musi sie domyślić
_________________ ,,Sometimes things happen that are just…out of your control’’
Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 859 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-10-15, 18:03
wbluew napisał/a:
np. mahone mial sie nawrocic a dalej jest hamem jakich malo,:)
Zgadzam się, aczkolwiek scenarzysta/ści może wzieli to pod uwagę by w dalszych odcinkach wyciągnąć z tego wnioski
wbluew napisał/a:
albo balick jak on mnie dobija jak probuje zdobyc pozycje donosiciena i nawet to mu nie wychodzi
i właśnie, dlatego nie chce, aby zginął, bo przecież kto będzie się ośmieszał w nastęnych odcinkach? facet musi żyć, ponieważ błaznowanie wychodzi mu najlepiej
Sebastian Mahone wziął te dragi i koniec. Spójrz na scenę, w której patrzył na swoją rękę, nie trzęsła się jakbyś tego nie zauważył. Z trudem jest mi mówić, że Alex się naćpał, ale taka smutna prawda.
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
T-bag nic nie daje ze szczerego serca , na pewno ma w tym jakis interes. Mahone dojdzie do siebie, przestanie miec schizy i aktywnie bedzie pomagal w przygotowaniach do ucieczki. T-bag pewnie wymusi na agenciku zeby ten zdradzil mu plan ucieczki w zamian za szpryce albo jeszcze lepiej wkręcił w interes.
No właśnie. Bo jak Mahone'owi się polepszyło to będzie chciał więcej.
Ciekawe czy wyjawił by T-Bag'owi plan...
_________________ 'Nie wszystko można kontrolować...'
macie rację Mahone wziął dragi . jest faktycznie scena jak patrzy z uśmiechem na swoją rękę i potem jest kamera na pustą strzykawkę.. przepraszam wszystkich .
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1095 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-10-15, 22:02
Wporządku nic się nie stało na przyszłość upewnij się bardziej, że masz rację niż później tak krzyczeć bo wtedy bd zmuszony usunąć ci. A piwko z miłą chęcią się napiję
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.