Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Odcinek jest zajefajny. Uważam że w całą tą ucieczkę wmiesza się ten boss tego więzienia oraz ich przyjaciel z FOX RIVER T-Bag. A agent Mahone będzie miał problem z oddaniem długu za narkotyki. .Już nie mogę się doczekać 6 odcinka
ja też jestem tego zdania : ucieknie Michael i wisthler....ale baaaaaaaaardzo chciałbym się mylić. bez mahona, to już nie bedzie to samo PB. mam nadzieje ze on tez się załapie i że bedzie o nim duzo w pryszłych odcinkach
Wszystko okaze sie w 6 odcinku ja uwazam ze oni jescze nie uciekna dostana jeszcze jeden tydzien (albo kilka dni) tak by podkrecic atmosfere bo przeciez niedlugo miesiac przewy i tak przed ta przerwa mialo by sie wszystko wyjasnic ? Watpie
tylko nie doda .... eh... nierozumiem ludzi ktorzy mowią : oh.. moze nareszcie uciekna w tym odcinku... LUDZIE! Do grudnia ma byc emitowany Prison Break, czyli bedzie jeszcze z 10 odcinków, pozniej bedzie 4 miesieczna przerwa z podowu innego filmu tworców Prison Break'a, wiec bedziemu musieli czekac do kwietnia na nastepne odcinki, a w tej serii prawodpodobnie bedzie ok.24 odcinki, wiec jeszcze daleko do ucieczki. Jak to wszystko ma sie zakonczyc w tej serii to obstawiam na 18-20 odcinek. Pozniej bedzie jak wszystko jest ok, linc z synem i michealem zaloza ten sklep z wyposarzeniem do nurkowania, sucre ozeni sie ze swoja laska, mahone wroci do zony itp...... Jak wy myslicie, co sie stanie z głownymi bohaterami po tym jak uciekna i wszytso bedzie ok ?
no co ty przecież jak ma jeden dzien na ucieczke...a pozatym ze zdjec 8 odcinka wynika że uciekna ..i to bardzo niedługo. to nie pierwsza seria że beda uciekac w nieskonczoność.. teraz rzeczy dzieją się szybciej
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
tylko nie doda .... eh... nierozumiem ludzi ktorzy mowią : oh.. moze nareszcie uciekna w tym odcinku... LUDZIE! Do grudnia ma byc emitowany Prison Break, czyli bedzie jeszcze z 10 odcinków, pozniej bedzie 4 miesieczna przerwa z podowu innego filmu tworców Prison Break'a, wiec bedziemu musieli czekac do kwietnia na nastepne odcinki, a w tej serii prawodpodobnie bedzie ok.24 odcinki, wiec jeszcze daleko do ucieczki. Jak to wszystko ma sie zakonczyc w tej serii to obstawiam na 18-20 odcinek. Pozniej bedzie jak wszystko jest ok, linc z synem i michealem zaloza ten sklep z wyposarzeniem do nurkowania, sucre ozeni sie ze swoja laska, mahone wroci do zony itp...... Jak wy myslicie, co sie stanie z głownymi bohaterami po tym jak uciekna i wszytso bedzie ok ?
A widziałeś zdjęcia promocyjne z odcinka 8 ??? ... EOT.. n/c
A co do opuszczania Sony przez Mahona to faktycznie drzwi sie otwierają i Mahone wychodzi wcześniej tego ni zauważyłem lol
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 2856 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2007-11-02, 23:49
oj tak, ja też się nad tym zastanawiałam, nawet swoją jakże fantastyczną kurtałkę zgarnął, więc kto wie... ^_~ ...jednak dokładnie nie jest to pokazane.
mam nadzieję, że nie przeniesie się z jednego więzienia do drugiego.
_________________ Biegnie Wiewiórka przez las,
złotych liści ma po pas.