Prison Break FORUM: Skazany na śmierć, forum, download, napisy, odcinki, tapety, sezon 4 czwarty, wentworth miller, rmvb, avi, torrent

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Sezon 4: nowy odcinek w każdy wtorek po godzinie 5! Zostań Hakerem! Szkoła Hakerów – Pierwszy w Polsce kurs hackingu bez cenzury.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
3x06 Photo Finis (s03e06)
Autor Wiadomość
Dusqmad 
Administrator

Wysłany: 2007-11-04, 20:05   3x06 Photo Finis (s03e06)

Zapraszam do dyskusji o odcinku 3x06 Photo Finis (s03e06)

W tym temacie:
- nie prosimy o napisy, ani linki do tego odcinka. Od tego jest dział download:
http://prison-break.filmowo.net/cat5.htm

- nie wypytujemy kiedy będzie kolejny odcinek. Odpowiedź na to pytanie znajduje się tutaj:
http://prison-break.filmo...dcinki-vt69.htm
[

O FILMIE NA POZIOMIE: http://www.forum.filmowo.net

MarQ 
Michael Scofield

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2007-11-06, 14:38   

ja nie moglem sie doczekac na napisy i powiem wam ze oba odcinki byly super ale sciagnalem jakas zla wersje odcinka 7 i musze sciagac od nowa. najlepsze bylo napiecie na koniec odcinka 6 po tym jak majkel dowiedzial sie o sarze...

Damian1989 
C-Note

Wysłany: 2007-11-06, 18:48   

To mnie Michael zaskoczył
wiedziałem ze pojedzie Whistlera ale nie myślałem że go wyzwie na pojedynek

Kamil26 
Świeżak

Wysłany: 2007-11-06, 19:50   

:shock: odcinek naprawde super. nie spodziewałem się zakończenia :mrgreen: juz sie nie moge doczekać 7 odcinka:)to chyba jedern z lepszych odcinków :-)

szybki34 
Świeżak

Wysłany: 2007-11-06, 20:25   

:roll: Naprawdę zaskakujące zwroty akcji, ktoś ma łeb pisać taki scenariusz :573:

uparta 
Świeżak

Wysłany: 2007-11-06, 20:47   

cuż. to jak zareaguje mike było do przewidzenia. żal mi go strasznie. nick wypowiadał się że sara będzie tak jakby żywa bo pozostanie w sercu mika i będzie go motywować. pozazdroscic takiej miłości. szkoda że nie spełninej

aries 
Świeżak

Wysłany: 2007-11-06, 22:26   

szybki34 napisał/a:
Naprawdę zaskakujące zwroty akcji, ktoś ma łeb pisać taki scenariusz

Dokładnie tak samo myślę.

Damian1989 
C-Note

Wysłany: 2007-11-06, 22:52   

teraz zastanawiam sie co sie stanie w 7 odcinku z LJ-em
bo jeszcze nie pobrałem go :p

kaja207 
Świeżak

Wysłany: 2007-11-07, 11:02   

po raz pierwszy oglądając 3 sezon ani razu nie odeszłam od komputera.
Świetny odcinek, zdecydowanie najlepszy epizod III sezonu. I oby tak dalej

And 
Sara Tancredi

Wysłany: 2007-11-07, 15:29   

moze mi ktos przetłumaczc co znacza napisy na samym początku? Viewer discretion is advised :> po nie znam angielskiego z góry dzieki ;)

kubus153 
Świeżak

Wysłany: 2007-11-07, 15:44   pb306

jak dla mnie ocinek ok:) tylko jestem ciekaw co bedzie ponziej! wedlug mnie to sie w kolko kreci! a wie moze ktos kiedy nastepne odcinki??

buraqq 
Świeżak

Wysłany: 2007-11-07, 16:00   

Świetny odcinek . Oglądam go jak kazdy z taką samą pasja.

maly1011 
Świeżak

Wysłany: 2007-11-07, 19:13   

moim zdaniem jeden z lepszych odc !

Oktarynka 
Fernando Sucre

Wysłany: 2007-11-07, 21:03   

W TYM ODCINKU ODSZEDŁ MAHONE, CZEMU NIBY MAM DALEJ OGLĄDAĆ TEN GŁUPI SERIAL D:!????
(ale reakcja Scofielda cacy! A BURROWS TO NAJWIĘKSZY GŁUPEK NA ŚWIECIE D: BIEDNY L-J takiego mieć ojca >>"")

Jeszcze nie obejrzałam 7 odcinka, proszę mi więc >>TUTAJ<< nie spojlerować, oki XD?
Ciekawe co dalej ! Jutro oglądam siódmy, nie mogę się doczekać!

powerr 
Świeżak

Wysłany: 2007-11-07, 21:31   

Świetny odcinek !!!
Już się nie mogę doczekać 7 (ale dopiero ją ściągam :cry: )
Ciekawy jestem walki Michaela i Whistlera ?

paczek85 
Świeżak

Wysłany: 2007-11-08, 12:19   

Mahone jeszcze nie odszedł. Wiedział o której ma być ucieczka i po co się tak bardzo chciał widzieć z prokuratorem. Pewnie chciał powiedzieć że Scofield uciekl, Alex przecież mu nadal nie wybaczył tego podlożenia narkotyków. Myślę, że Mahone coś jeszcze namiesza lub wykombinuje.
Albo spotka go to samo co Kellermana, czyli, że go zabiją... :cry:

green_gun 
Świeżak

Wysłany: 2007-11-08, 12:37   

Oktarynka napisał/a:
W TYM ODCINKU ODSZEDŁ MAHONE, CZEMU NIBY MAM DALEJ OGLĄDAĆ TEN GŁUPI SERIAL D:!????
(ale reakcja Scofielda cacy! A BURROWS TO NAJWIĘKSZY GŁUPEK NA ŚWIECIE D: BIEDNY L-J takiego mieć ojca >>"")

Jeszcze nie obejrzałam 7 odcinka, proszę mi więc >>TUTAJ<< nie spojlerować, oki XD?

No popieram Twoja opinie o Burrowsie. On nic nie umie załatwić! Zamiast strzelić w tego kolesia który trzymał L-J'a a potem w te cała Susan miałby syna z powrotem i wyciagnałby Scofielda z paki! To nie!

Oktarynka 
Fernando Sucre

Wysłany: 2007-11-08, 13:41   

green_gun napisał/a:
Oktarynka napisał/a:

No popieram Twoja opinie o Burrowsie. On nic nie umie załatwić! Zamiast strzelić w tego kolesia który trzymał L-J'a a potem w te cała Susan miałby syna z powrotem i wyciagnałby Scofielda z paki! To nie!

Ale on wtedy, dupek, nawet broni nie miał, tylko z pałą się na nich rzucił. Sara dała mu taaakie wskazówki, ale nie jeszcze przez niego musiała umrzeć >_> (tak to by umarła przez kogoś innego XD)

Paczek - o, rzeczywiście XD". Tylko prokurator, taaaak... Dobra dobra, zaraz idę oglądać siódmy, dostanę odp. :0!

Natalie 
Tweener

Wysłany: 2007-11-08, 16:34   

paczek85 napisał/a:
Mahone jeszcze nie odszedł. Wiedział o której ma być ucieczka i po co się tak bardzo chciał widzieć z prokuratorem. Pewnie chciał powiedzieć że Scofield uciekl

Czy ja wiem?! Mahone jest na detoksie, łapy mu sie trzęsą i może w każdej chwili wybuchnąć, juz zaczął świrować w pokoju hotelowym to go skuli. Gdyby chciał wkopać Michaela nie czekałby z tym do przesłuchania. Z reszta te cale przesłuchanie ma dotyczyć pani prezydent i jej kontaktów z firma.
paczek85 napisał/a:
spotka go to samo co Kellermana, czyli, że go zabiją...

jak zacznie sypać to na pewno;(

szponnn 
Tweener

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2007-11-08, 17:19   

Natalie napisał/a:
paczek85 napisał/a:
Mahone jeszcze nie odszedł. Wiedział o której ma być ucieczka i po co się tak bardzo chciał widzieć z prokuratorem. Pewnie chciał powiedzieć że Scofield uciekl

Czy ja wiem?! Mahone jest na detoksie, łapy mu sie trzęsą i może w każdej chwili wybuchnąć, juz zaczął świrować w pokoju hotelowym to go skuli. Gdyby chciał wkopać Michaela nie czekałby z tym do przesłuchania. Z reszta te cale przesłuchanie ma dotyczyć pani prezydent i jej kontaktów z firma.
paczek85 napisał/a:
spotka go to samo co Kellermana, czyli, że go zabiją...

jak zacznie sypać to na pewno;(

A KTO ZABIŁ NIBY KELLERMANA ??

W tej furgonetce kolesie zabili policjanta a nie kellermana, chyba nie sądzicie że kellerman zapytał by sie swoich zabójców : DŁUGO WAM ZESZŁO CHŁOPCY ??

Myślcie i oglądajcie uważnie.

A z tym przesłuchaniem to sie śpieszył właśnie po to aby wsypać Michaela. Przecież to proste jak budowa czołgu.

MarQ 
Michael Scofield

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2007-11-08, 20:03   

jednego zaluje - ze zabili tego nowego - tyge - on cos wiedzial o whistlerze i byl ciekawa postacia...

Oktarynka 
Fernando Sucre

Wysłany: 2007-11-09, 18:29   

Ja tam zbytnio za nim nie tęsknię, znielubiłam go od pierwszego wejrzenia XDD. Nie, fest głupi był, powaga :0

Cytat:

Dobrze że tego wcześniejnie czytałam xD. Akurat w TYM topiku nie spojlerujmy nast. częścią. A nóż dalej są tu tacy, którzy nie obejrzeli siódmej części :0.

PETEREK 
Świeżak

Wysłany: 2007-11-09, 18:40   

TE odcinki sa super bardzo mi sie podobaja a z reszta jak pozostale trzymaja w napieciu od poczatku do konca pozdrawiam peterek
:569:

Mela0607 
T-Bag

Wysłany: 2007-11-09, 19:56   

Odcinek wypadł całkiem nieźle, a jednak Scofield nie popuści, zresztą wydaje mi się iż dobrze zrobił; przecież sam Whistler na to załużył, ale niezłe to było; na początku Michael za wszelką cenę chciał obronić Whistlera, a później go zabić; tak trzymaj Mikchael! No w końcu T-Bag częściowo wkracza do tej akcji, aczkolwiek dalej mi jest mało

Sebastian66i6 
Lincoln Burrows

Wysłany: 2007-11-09, 22:47   

Oktarynka napisał/a:
On nic nie umie załatwić! Zamiast strzelić w tego kolesia który trzymał L-J'a
to nie strzelec zawodowy ! trafiłby lj-a...

Odpowiedz do tematu