Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Żałosne!!! 3 seria jest żałosna! A ten odc. To już wszystko było!!
1. Bellick grozi ze jak go nie wezma to wszystkim wyklepie.
A co robił T-Bag gdy zobaczył dziurę w celi Scofielda?
2. Ten dzieciak ze 170 $ proszący micheala zeby wzial go ze soba
Drugi David "Tweener" Apolskis sie kłania...
Nic nowego! Od poczatku przeciagaja ta ucieczke. Zal mi wszystkich ktorym ten sezon sie podoba. W porownianiu z 2 pierwszysmi to sie zrobila telenowela. A w poprz Susan B jako ninja. ZAbila sama 2 uzbrojoych żolinerzy... Jak Chuck Norris ...
Niech nam pokaza cos innego! Obracamy sie w 2 miejscach! Sona i Lincoln z tą laską...
w sumie blumbee ma po czesci racje, ze niektóre elementy sie powtarzają ale moja opinia nie jest az tak *radykalna* mamy tu przeciez wile nowych rzeczy, nowe miejsca, osoby, akcja jest dynamiczna, czego dowodem jest 10 odc- mi sie tam bardzo podobał- zwroty akcji najlepsze, napiecie w kazdej scenie i te emocje które doskonale oddawali poszczególni aktorzy...
obejrzalem juz jakis czas temu no i odcinek fajny,ale jak dla mnie nie najlepszy...troche mu jednak brakowalo,jak Gretchen sie wydalna na Sucre w tym samochodzie,to miala taka mine...moj boze-myslalem,ze zawalu dostane.ona to ma to spojrzenie co do Sammiego do ciesze sie ze juz piach gryzie-wszystkim forse zabieral,wkurzal mnie no i jeszcze mial czelnosc przystawic Lechero pistolet do glowy...niewdziecznik!Norman & Alex rzadza!!!
mnie Sammy tez denerwował, szczególnie po tym jak sie ostatnio zachowywał- ale w sumie co sie dziwic-kazdy sie pcha do władzy... ale smiesznie chodził, te ręce rozkładał talk szeroko, a jak sie "pompował"przed ojedynkiem- jezuuuu mysłałam ze padne, nie wiem z czego bardziej szydziłam z tego czy z głupoty Bellicka
te gatki sa masakryczne!!! podkreslaja mu figure, jesli wogole takie okreslenie mozna do niego zastosowac ile jeszcze bedziemy musieli na to patrzec! Bellick to nie pozorny cwaniak i znowu mu sie to ujawnia teraz, od kiedy uchodzi w Sonie za nowego Chucka Norrisa
nel_son nie jest to temat do tego typu pytan ale niech ci bedzie
sprobuj sciagnac wszystkie mozliwe kodeki bo to japrawdopodobniej jest ich wina najlepiej sciagnij FFdshow
do tego polecam subeditplayer
Brad-twardziel z pierwszego sezonu ubrany w sexy gatki w tygryska, koszulką do pępka, dotego wykazał się ogromną głupotą, i na koniec sponiewierany przez Sammego.
...:::Prawdziwy twardziel:::...
Co do Sammego trochę za pewnie się czuł więc dobrze że go już nie ma.
TO NAJLEPSZY ODCINEK Z 3 SEZONU!!! Ciekaw jestem czy Susan B. zrobi bumm Jednak mi się wydaje, że podczas wymiany w dalszych odcinkach LJ za Jamesa Linc coś wykombinuje z tą bombą...
a co to Tanira nie zauważyła w tym odcinku że James ma obcisłą koszulkę i ukazuje jego umięśnioną klate
ja widze takie rzeczy ale juz o nich nie pisze bo to jest oczywiste i pozniej mnie kazdy opierdziela jak znowu sie zaczne rozpływać xD np taka moja Natusia kochana xD
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 2807 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-01-25, 14:10
Ach jak ja kocham tą naszą święta trójce! Słodko razem wyglądają ^^ Alex najpierw zjechał Whistlera, a później jaki był opiekuńczy ^^
hmmm...sweterek Tedzia nadal wymiata...
Bellick mnie denerwuje, ale cieszę się, że go nie ukatrupili...
Whistler dostał kopy...ech...przyznaję szczerze, że mi się go szkoda zrobiło, jak później chodził taki sklepany...ale to mi nie pozwala po nim nie jeździć xD
Linc i Sofia to już noł kements...jaki Romeło się z niego zrobił.
Alex dobrze się trzyma, co mnie cieszy...jakie oczka miał niebieskie w niektórych scenach to aa...ehm.
hmm...widać, że stosunki między Majkiem i Linkiem są mocno nadszarpnięte, gadali ze sobą, ale jakimiś półsłówkami...
a wątek z Maricruz jest do bani. Chryste...zanudzę się na tym...
_________________ Niech zgaśnie słońce i nie będzie jutra...
Wysłany: 2008-01-25, 14:18
Bo on jest ślachetny ^^
_________________ Niech zgaśnie słońce i nie będzie jutra...