Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Odcinek 10 fajny i teraz mysle ze linc napewno beda razem z sofia i fajnie. sofia niezla laska to po co ma sie marnowac z tym whistlerem ktory ja oklamuje niech bedzie z lincolnem pozdro
mi sie wydaje że mogą być tam wyniki badań które prowadził whistler zanim trafił do sony. Jak sie Susan o niej dowie na pewno będzie chciała ją zdobyć.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Widzicie, a mi zdaje sie ze tam jest jakas skladana bron snajperska, ktora zabieral na wypady wendkarskie i jak tak sobie lowil to czasem kogos tam sprzatnal.. I teraz tak.. Maja laske Sucre i jak wysadza ta bombe w aucie to moze sie juz z nia porzegnac.. ale ona fajna byla.. nawet nie wiem czy nie ladniejsza od Sofi a jak nie wysadza to przeciesz znajda ta paczke i tez jej glowe upi... ukreca znaczy.. no to ja juz bym wolal wysadzic.. a wy jak myslicie
No i nie wiecie co to za akcja miala byc, chyba w 8 odcinku jak Linc & Sucre nagrali strzaly z pistoletu Po co to zrobili Ale trzeba przyznac sprzet to mieli wyczesamy
w sumie jak czy tak czy siak jej łeb odetną to juz bym wolala wysadzic,Przynajmniej miałabym świadomość że zemste mam juz za soba. A co do Twojej teorii na temat walizki tez moze byc trafna jeżeli składane snajperki istnieją A po co oni nagrywali te strzały to bladego pojecia nie mam.Moze jakby plan z bomba nie wypalił to chcą wrobić Susan w morderstwo
Dokladnie ale walizka mnie teraz mniej ciekawi.. ja sie zastanawiam czy Sofi wyzna Lincowi co do niego czuje.. I wiecie co wtedy sie dzieje w serialach hehe.. ale pewnie jeszcze kilka odcinkow bedziemy musieli na to czekac ale bedzie warto mi sie zdaje..