Witam,
Pięknie ich Michael wystawił. Szczególnie "szybkiego i zwinnego" Lechero.
Później było już trochę słabiej.
Mnie najbardziej interesuje Whistler. Nie wzbudza we mnie najmniejszej sympatii.
Te całe przedarcie współrzędnych i warunki stawiane w rozmowie z Susan nie przekonują mnie.
Wydaje mi się, że jest ważnym ogniwem Firmy. Mogłoby się też wyjaśnić czemu zabił tego więźnia, który widział go w Ambasadorze.
Pozdrawiam
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3038 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-02-16, 21:13
Cytat:
szybkiego i zwinnego
o to to, dwa słowa, które najlepiej go opisują xD
niczym szybkonogi Achilles mknął ku wolności xD
Cytat:
Mogłoby się też wyjaśnić czemu zabił tego więźnia, który widział go w Ambasadorze.
o tak. Też na to czekałam, a tu guzik, co prawda kiedys miałam pewną teorię, której byłam pewna w 100 pr., ale zapomniałam już o co mi chodziło wtedy xD
_________________ Biegnie Wiewiórka przez las,
złotych liści ma po pas.
Bardzo dobry plan Michaela z tym aby puścić przodem tych co się najwięcej pchali na "wolność",Sucre wpadł teraz w niezłe tarapaty a wszystko przez T baga. A szkoda tylko tego że Lincoln i Michael są tacy naiwni a przynajmniej Linc myślą że Susan dokona wymiany wg planu zresztą sytuacja bardzo się komplikuje gdy ucieka Whistler.
A ogólnie to moim zdaniem ciekawy i emocjonujący odcinek zresztą jak wszystkie
Czekam na następny
mnie cały czas bawi podejscie Lechero do całej ucieczki...nie wiedział gdzie bieć ale pchał się jak wieprz jako pierwszy...zanim on się wyciapał z tego dołu to już minęło chyba z 20 sekund...
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Żyję w myśl własnej zasady – „Bądź oryginalny, bądź widoczny”
nie wiem czy byl najlepszy - ale zdecydowanie- trzymal w napieciu ciekawe co bedzie na next:) juz nie moge sie oczekac- zapewne jak reszta z Was:) pozdrawiam
Ja czytałem że będzie tylko 13 odcinków , bo scenarzyści strajkują czy coś takiego jak to prawda to ciekawe co wymyślą w tym 13 ... a co do odcinka to najlepszy z sezonu 3
#Edit : =.= 3 posty w tym samym czasie xD
Ostatnio zmieniony przez rey619 2008-02-16, 22:01, w całości zmieniany 1 raz