Ja byłaz zupełnie w szoku, gdy Michael odpowiedział " To własnie jest plan" , kiedy tamtych złapali. i że Alexa wciągnął w taki dobry plan?? Czasem jest naprawdę niemożliwy. Zastanawia mnie..jak złapią Jamesa.
_________________ Rules are rules, remember? If we don't have them, we're savages...
No dokładnie- te 30 sekund to było za mało czasu, żeby tyle osób wyszło i uciekło. No, i przez tą chęć bycia pierwszymi Lechero sobie już raczej długo nie pożyje, Bellicka nieźle skopali, a T-Bag- cudem wyszedł z tego cało.. A jak mowa o bellicku- jak tak oglądam, i patrzę jak on ze strachu trzęsie portkami to śmiać mi się chce- uważał się za ważnego, gdy miał władzę , teraz trochę mu tej pewności odleciało ^^.
Michael odpowiedział " To własnie jest plan" , kiedy tamtych złapali. i że Alexa wciągnął w taki dobry plan??
o ile pamiętam - Michael zaproponował Alexowi, że może iść przed nim, ale Alex odparł, że nie chce mieć nikogo za plecami
Szczerze, to trochę brakuje mi tej akcji gończej z II serii... No, ale mam nadzieję, że teraz coś się zacznie dzieć chociaż..kto ich wszystkich będzie ścigał? Nigdzie nie znajdą takiego genialnego agenta jak Alex
_________________ Rules are rules, remember? If we don't have them, we're savages...
Nie..Nie może byc ostatnim! Przecież nic się nie wyjaśni w 42 minuty...to jest niemożliwe. No, i byśmy sie nie dowiedział, czy Alex wróci do żony- a tak przecież nie może byc!:)) 4 sezon będzie.
Też się tym podbudowuję Co jak co, ale jednak te 22 odcinki to mogliby cholerka zrobić! Bo to byłoby niesamowicie głupie, gdyby nagle w jednym odcinku wszystko urwali...
_________________ Być zagadką której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas.
Wysłany: 2008-02-16, 12:17 Jak ja z wami nie moge :)
3 Seria trwa do 22 Odcinka to jest PEWNE
O 4 Serii narazie jest cicho ale moim zdaniem bedzie z paru powodow :
a)Za duzo watkow zaczeli : O co chodzi z tymi wspolrzednymi,Co tak naprawde jest za przykrywka tej "Firmy", Jak ktos nie pamieta pod koniec 2 sezonu okazalo sie ze General jest jednym z dowodcow(prawdopodobnie) a 3 sezonie go jeszcze nie bylo.
b)Mysle ze 4 Sezon zrobia ale nie bedzie to juz ucieczka tylko cos innego
c)I ostatni 3 Sezon bedzie bo za duzo na Prison Break-ach zarabiaja zeby przestac :D
3 seria az do 22 odcinka z jednej strony fajnie poniewaz bedziemy mogli ogladac nasz ukochany film .Ale z drugiej strony to chyba troszke bedzie sie przeciagal no nie?
jesli skoncza na tej serii to mysle ze nie bedzie sie przeciagał, wyjasnia do konca co trzeba i juz xD bo tak przerywac w srodku to całkowiecie bez sensu i nie po bozemu^^
Nie no sorry to macie jakis blad na forum bo obok kazdego waszego nicku widze zenski znak ale co tam ;P
bo pytałeś się o moderatorów, nie o użytkowników... zielony w wypadku tego forum to nie moderator
A kłania się uważne oglądanie, bo Padman już był z kilka razy. Głównie w epizodycznych rozmowach, ale były to rozmowy z Gretchen, więc oczywistym jest kto tu dowodzi.