Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wiek: 16 Dołączył: 21 Sty 2008 Posty: 31 Skąd: Panama City
Wysłany: 2008-02-22, 21:21
NOWE WIADOMOSCI
kolejne odcinki za calkiem niedlugi czas
Kwiecień 2008? - jeszcze niejest pewne
3x14 The Messenger
powiedzcie mi co mam myslec o nazwie tego odcinka
messenger - wydaje mi sie ze to znzczy goniec posłaniec
i kto moze byc niby tym poslancem czy tam goncem moze chodzi o SCOFIELDA ????
Co będzie się dziać no to pewnie tak:
- T-Bag porządzi w Sonie
- Sucre będzie próbował się wydostać / ktoś (Majkel?) będzie próbował go wyciągnąć, a gdy już wyjdzie to pewnie wreszcie się spotka z Maricruz (bo nie wierzę żeby go uśmiercil)
- wyjaśni się co kombinuje Mahone
- wyjaśni się, ile tak naprawdę jest wart Whistler
- wątek Linc'a i Sofii (chociaż osobiście oni mi do siebie nie pasują, może ona w końcu wróci do James'a?)
- no i pewnie pojawią się jacyś nowi bohaterowie
Tak mi się wydaje...
A co do tytułu odcinka... Może ten messenger to ktoś nowy będzie? Nie mam pojęcia...
_________________ Być zagadką której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas.
Wysłany: 2008-02-23, 11:36
ja mysle ze w 4 sezonie bedzie tak
- mike znajdzie grechen (niewqiem jak sie to pisze )
- i w jakis sposub kturego nieznm odnajdzie sie SARA
mysle ze cos z nia zrobili (gdzies ja zabrali czy cos takiego)
- mysle ze sofia i lincoln bedo razem a i LJ tez znimi
- mysle ze Machon pomoze Mikie zalatwic firme (mam nadzieje)
- miki dowie sie ze Sucre jest w pierdlu i wydostanie go z tamtad
- a i wyjasni sie co to za papiery z tej walizki o kogo w nich chodzi ktoto jest ???
- napewno beda nowi bochaterowie jestem tego pewien
- a co do firmy mam nadzieje ze doj****** ą temu dziadkowi lysemu
- SCOFIELD, BARROWS, LJ, i oczywiscie SARA , no i SOFIA zaloza ten sklep o kturym mazyli
- a i musi cos sie dziac z tym Wishlerem (a tak wogule to kim on jest dla tej firmy to musi byc ktos bardzo wazny
no i to narazie tyle jak mi sie cos przypomni to napisze
/\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\/
acha, tylko nie wiemy jeszcze czego oni chcą od Jamesa. Myślałam że się wyjaśni w ostatnim odcinku ale niestety. Wiemy tylko że to coś poważniejszego niż wspólnordzenne. Niezłe ziółko z niego jest.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
[ Dodano: 2008-02-23, 12:41 ]
kolejne odcinki za calkiem niedlugi czas
Kwiecień 2008? - jeszcze niejest pewne
3x14 The Messenger
powiedzcie mi co mam myslec o nazwie tego odcinka
messenger - wydaje mi sie ze to znzczy goniec posłaniec
i kto moze byc niby tym poslancem czy tam goncem moze chodzi o SCOFIELDA ????
Ten odcinek na pewno nie zostanie wyemitowany w kwietniu. Producenci powiedzieli że dopiero w Maju zapadnie decyzja co dalej. Jak będzie nakręcony 4 sezon to będziemy musieli na niego czekać sporo czasu.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
LJ powiedział w wczesniejszym odcinku ze Susan na jego oczach zabijała Sarę. Jeżeli będzie tak jak mówisz to bedzie to bardzo zagmatwane. Jedno jest pewne... niedługo sie dowiemy
a pamiętacie jak Linc Powiedział że jak Whistler, Sofi nie zabierze do Paryżna, to on to zrobi =>? i tutaj może też jest wskazówka że w 4 sezonie to zrobi , dla jaj tego napewno nie powiedział żeby poderwać ją ... co o tym myslicie?
obiecał zabrać ją do paryza! wiec weźmie! .. i Musza pokazać że są w paryzu hehe ma być 4 sezon i juz! nawet jesliby mieli zrobić jeden odcinek gdzie są w paryzu xD! maja być i koniec!
Wiek: 16 Dołączył: 21 Sty 2008 Posty: 31 Skąd: Panama City
Wysłany: 2008-02-23, 17:04
Alexxa napisał/a:
tim napisał/a:
kturej
Litości, to aż kole w oczy.. ktÓrej.. A poza tym to nie temat do rozważań, co będzie w 4 serii
jesli ci sie nie podoba to niewchudz na to forum
[ Dodano: 2008-02-23, 17:19 ]
NA STRONIE
http://fox.com/prisonbreak/
ZNALAZLEM INFORMACJA KIEDY UKARZE SIE NASTEPNY ODCINEK SERIALU A MIANOWICIE
17 MARCA 2008
JEST TO STRONA TELEWIZJI KTORA TO TRANSMITUJE I WIERZE W WIARYGODNOSC TEGO NEWSA!!!!:))))