Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 2807 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2007-10-14, 16:49
podobno odpisuje, więc jeżeli chodzi o niego to jakaś nadzieją jest ^^
heh zapukać komuś do drzwi i o autograf poprosić ^^ to już trzeba byc zdesperowanym
_________________ Niech zgaśnie słońce i nie będzie jutra...
Ja bym się nie cieszyła. Prawdopodobnie dostałabym palpitacji i umarła. Ze szczęścia. Mhrrrau! I bym sobie myślała: "Mahone podpisał się piórem!... Czyli że ma swoje tabletki, mrumrumur, świr, świr, mrumrumru" <nie kontaktuje ze szczęścia>
"Mahone podpisał się piórem!... Czyli że ma swoje tabletki, mrumrumur, świr, świr, mrumrumru"
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (tzn. śmieję się haha XD)
W ogóle rozpocznijmy list:
"Dear Mahone.
You are wonderful! The best FBI Agent we've known! We love you and hope you have your Vertacil (don't forgot! 9A.M., 3P.M. and 9P.M.!) We also hope you catch criminals easy. Make your best! (you know, what we mean - KILL'EM KILL'EM KILL'EM bauahaha!)
Kisses,
Aurora, AutumnLeaf, Oktarynka and friends
(and greetings from Bluelock XD)"
(bo wypadło mi z głowy kto jeszcze ma takiego hopla na jego punkcieXD. netsah, ale to nie ztego forum ^_^)
(przebraszam za byki, jestem kiepska w angielskim ^^')
_________________ *faza na prison break*
mahone rulah.
Ostatnio zmieniony przez Oktarynka 2007-10-14, 20:52, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-10-14, 21:25
ja się podpisuję pod tym listem ^^ <333 dostałabym zawrotów głowy gdyby odpisał ^^ fantastyczny i miły facet z niego wnioskując z wywiadów...
Och, Oktarynko, list mnie zmiótł z powierzchni krzesła xD (KILL'EM najlepsiejsze, wiesz). Już widzę jego uśmieszek podczas czytania takiegoż listu, iiik. A potem wyobraźcie sobie odpowiedź (może, Okty, napiszesz jak-odpowiedziałby-na-coś-takiego-William? mój angielski niestety zbyt słabi na pisanie listów ), hih.
Wprawdzie nie korzystałam z tych adresów, ale się mogę pochwalić, że odpisała mi Sarah Wayne Callies. Wysłała mi też 2 zdjęcia z autografem i dedykacją: "For Alex, With Aloha". Ale miałam radoche jak dostałam list:D
_________________ " -I didn't expect you to forgive me... But I don't want you to be alone in this...
-I don't want to be alone..."
Wysłany: 2007-10-18, 15:49
ojoj ja też tam jestem w tym liście!!!jak cudownie podpisuję się pod nim wszystkimi moimi kończynami ^^