Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 2807 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2007-11-07, 01:01
e tam, wydaje się być sympatyczną osobą, może to scenarzyści mieli wygórowane wymagania ;P zawsze wina może stać po tej drugiej stronie
_________________ Niech zgaśnie słońce i nie będzie jutra...
Wysłany: 2007-11-07, 20:39
AutumnLeaf napisał/a:
wydaje
wydawała - jeśli mowa o Sarze, ale kobitka sama tego chciała i musimy to uszanować przynajmniej dała wolną rękę Scofield'owi by mógł f(lirt)iltrować z innymi kobitami - dajmy na to tą Molly...
_________________ „Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś” - James Dean
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 2807 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2007-11-07, 21:32
akurat mówiłam o Sarze, która gra Sarę ;P
_________________ Niech zgaśnie słońce i nie będzie jutra...
Wysłany: 2007-11-09, 23:15
nie no, spoko, chociaż przyznam iz mi tam nie jest śpieszno by ją zobaczyć w serialu; jakoś nie przyciąga mnie swoją osobowością, która wkroczy w życie Scofield'a, a jeszcze nie dawno był z Sarą... ale wydaje mi się iż długo to potrwa za nim dojdzie do siebie po śmierci Sary
_________________ „Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś” - James Dean
Ja tak dawno oglądalam Skazanego że nawet nie wiedziałam że ona odeszła :[ to smutne, oni tworzyli taką dobraną parę, też myślę że Michael jeszcze długo nie będzie mógł się pozbierać po jej utracie.
_________________ Jeśli życie odwraca się do Ciebie plecami... kopnij je w tyłek
a ja stwierdziłam ze bardziej pasowała do Kellermana, tw tych kilku scenach w których sie dobrze bawili, oczywiscie zanim chciał ja utopic w łazience , wygladali razem bardzo fajnie...
ale rzeczywiscie szlkoda, bo jak teraz uda sie ucieczka z Sony to Michael będzie sam
No muszę przyznać Ci racje - fajnie się razem bawili ale... ona jakoś nie pasowała do niego Myślę, że Michael nie będzie jednak sam... może dojdzie do siebie i znów się zakocha?
_________________ Jeśli życie odwraca się do Ciebie plecami... kopnij je w tyłek