Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1442 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-03-15, 16:54
Heh... Alex jest spoko:) Nie jest moją ulubiona postacią, ale jak sie nad nim tak rozwodzicie... Mam jego taki fajny jeden plakat!! Swietnie na nim wyszedł!! Tak spokojnie i nonszalancko:p
_________________ Viewer discretion is advised
av -Ja sygna - Tanira :*
aaa taki plakat masz osobiście to nie przepadam za tym zdjęciem - za bardzo go na nim obrobili i wygładzili, on tak nie wygląda^^ chociaż fajnie się patrzy^^ mimo wszystko takim plakatem to bym nie pogardziła
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
Plakat fajny ..chociaz też to zdjęcie nie jest takie naj i wogóle... ale kazde z Willem jest warte obejżenia ..och jak ja bym wytrzasneła skąds taki wielki plakat to na suficie bym sobie powiesiła i non stop ochhh i achhh
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Wysłany: 2008-03-19, 07:49
W sumie to nie wiadomo do jakiego zawodu wrócił w tej Firmie? Nie wiem ile się tam utrzyma,ale na pewno tyle ile będzie potrzeba żeby zrobić to co on chce zrobić, bo jak dla mnie to Alex coś kombinuje
no, dokładnie. Zgadzam się z Tobą Sebo Nie mógł tak po prostu wrócić do żony i żyć jak gdyby nigdy nic, bo też byłby poszukiwany. A jak się wkręcił w firmę, to póki co jest bezpieczny. I on coś na bank wykombinował, żeby ją zniszczyć w jakiś sposób.. bo jakby nie patrzeć - jeżeli firma się rozsypie, i wszystkie czarne interesy wyjdą na jaw, to wtedy Alex zostanie oczyszczony z zarzutów tak myślę.
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
Wysłany: 2008-03-19, 14:16
Alex nie jest na tyle głupi, żeby zostawić to wszystko i wrócić do żony, małymi krokami chce oczyścić swoje imię, nie przyjdzie mu to łatwo bo wiele złego zrobił, ale kocha Pam i myślę że dla niej to robi
W firmie to ja nie wiem czy oczyści sobie imię. Jakby wrócił do FBI to jeszcze możliwe. Jak będzie pracował dla firmy to prędzej czy później bez morderstw się nie obędzie.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Alex na bank ma plan, nie wierzę, że po tym, co zrobił dla niego Michael w Sonie, będzie dalej go ścigał. Myślę, że zrozumiał swoje błędy. A nawet wcale bym się nie zdziwił, gdyby okazało się, że kombinuje razem z Michaelem, jakaś próba szpiegowania lub coś...
_________________ Znajdziesz mnie tu, gdzie trwa ciągle walka,
Walka z czasem,
Z samym sobą
i z wrogami jazda...
Ostatnio zmieniony przez Siriondel 2008-03-19, 19:05, w całości zmieniany 1 raz