ałałał albo mi jakaś mucha do oka wpadła albo to jest tak śliczne *o*
Kolor niebieski chyba najładniej wygląda na avatarach, Sara...nie wiem, która lepsza a Tłiner ten bardziej wyraźny mi przypadł do gustu ^^
Dobra już nie cukruję ;p
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
zgadzam się w kwestii Sary świetnie Ci wyszła a powiedz tak w ogóle Tanira ile już siedzisz w grafice ? i czego używasz Photoshopa czy czegoś innego ? bo ja to np żeby zrobić sobie sygna to siedziałem ze dwie godziny
_________________ -I just wanna the donut
Avatar & Sygna Made in Serdziu Computer ;-]
Kolejne jeszcze lepsze.... nawet Linc wyszedł powaznie- jakby myslał
Susan pierwsza zdecydowanie lepsza.. na tel drugiej ten efekt zbytnio najeżdża na twarz.
No Ostatnie to chyba mój komentarz nikogo nie zaskoczy- nie dośc że na niej Will to jeszcze takie cudowne wykonanie- zaraz wyladuje u mnie na pulpicie
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Kochanie kradnę sobie ruchawego Michaela z mojej ulubionej sceny.. jest przecudny.
Tapety rewelacyjne. Nowy styl ?
Aż napatrzeć się nie mogę jak to wszystko ze sobą ładnie współgra
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Dzięki ale tapetka i tak jest za mała i się rozmazuje nie ważne
W tapetkach z Susan nie podoba mi sie to że cała tapeta to jedna texturka która jeszcze wchodzi jej na twarz
z Linciem... jak to z Linciem
a z Mahonem podoba mi się ten text i ogólne wykonanie
Zauważyłem że twoja prace są mało wyraźne... na koniec zrób tak:
Layer>new layer - potem Image>apply image - potem filter>sharpen>sharpen i jak bedzie za ostre to zmniejsz opacity jak bedzie za malo to powtorz wszsytko i zmniejszaj opacity az do uzyskania dobrego efektu
Tapety petardycznie zajefajne podoba mi sie ta tapetka dla Handa jest poprostu miodzio
i z Jodi też ,a tak poza tym wyobrażam sobie mine Sebo jakby je zobaczył
_________________ nie płacz kiedy odjadę kupię malucha i przyjadę