Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1098 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-10-17, 13:42 Amaury Nolasco i była Miss Universe
Aktor Amaury Nolasco, który wciela się w postać Fernando Sucre w serialu Prison Break, potwierdził plotki krążące o jego związku z byłą Miss Universe, Dayanarą Torres. Para po raz kolejny została przyłapana przez dziennikarzy na namiętnym pocałunku we Francji.
Mimo, iż związek serialowego Sucre i Dayanary Torres, która jest byłą żoną piosenkarza i aktora, Marca Anthony’ego, trwa już od dobrych kilku miesięcy, zakochani dopiero teraz zdecydowali się na potwierdzenie krążących plotek.
No, no i co teraz zrobi moja nauczycielka której najbardziej z serialu podobał się Sucre? "Załamka kompletna wszystko bez sensu, proszę niech mama się odsunie od kredensu" ... lolz..
Czy ja wiem? mi się zdaje że u gwiazd występuje pewnego rodzaju "znieczulica wspomnieniowa" gdyby tak nie było to by tak szybko nie zmieniały partnerów.
no właśnie, ja mogę oceniać tylko wygląd skoro go nie znam, ano chyba, że chodzi Ci o serialowego Sucre? to co innego
Nie no chodzi mi o aktora, bo o tym temat ;p
No i właśnie możemy oceniać tylko wygląd bo aktorów przecież osobiście nie znamy (no chyba, że ktoś tutaj się nie pochwalił ^^ )
_________________ 'Nie wszystko można kontrolować...'
ja też spotkałem wielu... ale czy przystojniaków? nie wiem gejem nie jestem żeby to oceniać a tak na serio odnosząc się do tematu i wcześniejszych wypowiedzi.. ktoś tam napisał że daje im pół roku.. ja najwyżej 2-3 miesiące
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 2999 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2007-10-19, 16:09
no może i amcie rację, ale ja sobie zdanie o nim wyrobiłam i postrzegam go jako zabawnego faceta, zawsze uśmiechniętego i pozytywnie nastawionego do życia ja znam takiego Amaury'ego ^^
_________________ Biegnie wiewiórka przez las,
złotych liści ma po pas.
Wysłany: 2007-10-19, 17:18
nie mówię o Sucre, bo to akurat nie jest moja ulubiona postać. Oglądałam z nim wiele wywiadów i sprawiał wrażenie sympatycznego faceta, wiem, że to może tylko pozory, ale wydaje mi się, że tak nie jest. Dlaczego miałby udawać kogoś innego niż jest? ale ok nie chce juz offtopować..
_________________ Biegnie wiewiórka przez las,
złotych liści ma po pas.