Duużo, bo mój pokój się z jej sypialną dotyka. Niestety...
Ale absolutnie numerem jeden w tej kategorii jest pewien moher. A konkertniej moja katechetka, która sobie ubzdurała kilka rzeczy:
- po pierwsze, to że umiem śpiewać. I mnie wzięła do chóru
- to, że jestem zła.
- i to, że każdy, kto lubi Alexa lub mnie, też jest zły.
_________________ I've got more wit, a better kiss,
a hotter touch, a better fuck...
ronaldinho! jest beznadziejny jak go wszedzie widze na plakatach to
[ Dodano: 2008-03-10, 00:43 ]
a co do sasiadow to ja mam zawsze w niedziele dyskoteke z ojcem rydzykiem wszystkie babcie u mnie na osiedlu go sluchaja poprostu beznadzieja!
_________________ nie płacz kiedy odjadę kupię malucha i przyjadę
Moja profesor od gramatyki historycznej, która ubzdurała sobie, że umiem więcej niż naprawdę umiem i mnie męczy xD
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
piotras003 napisał/a:
a co do sasiadow to ja mam zawsze w niedziele dyskoteke z ojcem rydzykiem wszystkie babcie u mnie na osiedlu go sluchaja poprostu beznadzieja!
moja babcia też tego słucha.ale naszczęście mieszka w innym województwie i widzimy sie może raz na rok
to do beznadziejnych osób dopisze panią doktor, któr mnie dzisiaj badała.bo nie chciala uslyszec ode mnie objawów mojej choroby xD
Wszyscy ci kretyni, którzy nie umieją zreperować mojego komputera.
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
Moz eteraz mój przykład raczej nie beznadziejnego ludzia ale takiego co mnie denerwuje. no więc moja mamaktóra ciągle każe mi sprzatać mój pokój a mi sie nie chce.po co coś sprzątac skoro za chwile to sie znajdzie na podłodze.
a i jeszcze ktoś.mianowicie moja wychowawczyni, która nie rozumie pewnych spraw które sie dzieją w klasia no i wszyscy mamy jej dośc
ooo dokładnie, dlatego ja siedzę do której chcę, jak nie jestem w domu. U mnie myślą chyba, że bawię się klockami lego zamiast kuć i choćby nie wiem co, nie przetłumaczysz. dranie.
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
o tak...w moim domu człowiek nie ma żadnej prywatnosci.no jest ale co mam całe dni w kiblu siedzieć? jak będę miała laptopa i przenośną lodówke to i wtedy będe miała spokój, zamkne sie łazience i będe siedzieć. a tak to co chwila wejście mojej mamy bo albo sobie posiedzi,albo coś chce z szafki albo jej zdaniem muzyka za głośn gra...albo jest już późno i mam kłaść się spać^^albo mam wyłączać komputer bo juz za długo siedze...
Moja baba z maty jest straszna!! Nosi na głowie siwy hełm i my ją nazywamy "Atomówka Platynówka" bo ostatnio stwierdziliśmy, że to nie siwy tylko platynowy!! Wali od niej papierochami i kiedys na lekcji jej wypadła sztuczna szczeka...;p
mój doktorek od mediów i multimediów. skurrr pewnie nas jutro przetrzyma do punkt 20.skaranie boskie z tą uczelnią.
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
Nosi na głowie siwy hełm i my ją nazywamy "Atomówka Platynówka" bo ostatnio stwierdziliśmy, że to nie siwy tylko platynowy!! Wali od niej papierochami i kiedys na lekcji jej wypadła sztuczna szczeka...;p
OOoooo xD jeszcze aż TAK ciekawie to nie miałam w liceum xD dobree xD
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
Jestem w gimnazjum, ale z nią jest ciekawie...;p Jak odstawi cyrk na lekcji!! Po jakiejś kartkówce takie dziwne rzeczy robiła! Skakała po klasie a wszyscy się ryli!! Moja kumpela to sie ze śmiechu popłakała!! ;p
Sofia... Czemu tak myslisz?? Nie powinnaś sie zadręczać!! Jesli coś nie wyszło to próbuj dalej aż wyjdzie!! Nie stój w miejscu?!! Idź naprzód!
mój brat.cudowną szopke dzisiaj odstwił w kosciele...nigdy wiecej... on mnie kiedyś dobije albo samobójstwo popełnie przez niego...
ja wojna na palmy w kościele ... chociaż raz mógł się zachowac jak człowiek a nie cały czas pokazuje swe oblicze. no cały kosciół musi wiedzieć że Jakub K. jest tutaj i swoje rządy pokazuje.