Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1366 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-04-26, 06:32
Ale mnie rozśmieszył w pierwszym linku pierwszy błąd xD Odkręcał śrubkę której nie było xD Najlepsze było 8 xD Gdzie do cho*ery jest Michael i Whistler?! xD
_________________ Viewer discretion is advised
av -mój słodziak :* sygna - Hand :*
6 i 7 błędy są najlepsze xD
Statek, który płynie tyłem i policjanci, którzy pojawili się dopiero jak pociąg był przy nich xD
Dobre też z tym pierścionkiem.
Błędy fajne,sprytnie wychwycone.Ja też odnalazłem pewien błąd w logice.W odcinku 3x01 na początku (jakieś pierwsze 5 min) Michael siedzi na murku w Sonie.W "tunelu" za nim przechodzą więźniowie,ale widać też młodą kobiete.Sona to przecież męskie więzienie,więc skąd tu kobieta?!Jest też możliwość,że ta kobieta miała intymny kontakt z jednym ze strażników z wieży strażniczej i przyszła spotkać się ze swoim ukochanym w Sonie.Jednak wtedy prawdopodobnie pilnowałby ją strażnik,więc chyba to można uznać za bład.Jak chcecie to sami sprawdźcie...
hehehe ..matko, ale się ludziom nudzi xD z tym pierścieniem, albo z bransoletką.. jak można w ogóle takie coś wypatrzeć oO albo z tym słońcem xD
największym takim błędem błędem jak dla mnie jest ten pociąg bez policjantów przed nim i statek płynący do tyłu haha
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
Ten 6 i 7 są mocne xD a może oni tak robią celowo zeby sie ludzie czepiali? no bo ta płynaca łódź do tyłu mnie rozbroiła xD a policjanci pewnie się teleportowali xD
Błędy fajne,sprytnie wychwycone.Ja też odnalazłem pewien błąd w logice.W odcinku 3x01 na początku (jakieś pierwsze 5 min) Michael siedzi na murku w Sonie.W "tunelu" za nim przechodzą więźniowie,ale widać też młodą kobiete
a to nie koniecznie błąd , przeciez tam byli Ci facieci co się za babki przebierali .. to mógł byc jeden z nich
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
przypatrywałam się i nawet klatkowałam (chodzi o ta w spódniczce w paski ?) i na serio najwyzej był/ła pokazana do Łopatek ale tylko z tyłu i przez chwile i nie było widac twarzy
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Te wszystkie błędy są moim zdaniem troche przesadzone, takie szukanie dziury w całym.Oglądając serial nie wpadłam na żaden błąd i do głowy by mi sie przyszło patrzeć gdzieś na dalszy plan, wypatrywać, doszukiwać.Bardziej rażą mnie ciągle ogolone głowy, brak zarostu, bluza Michael'a w 40-stopniowym upale czy pewne niemożliwe i naciągane sytuacje.Ale pogratulować spostrzegawczości i wytrwałości w szukaniu takich wpadek