To KhAn narozrabiał - ja wcale w planach nie miałam tworzenia topiku. No ale niech będzie . Mam nadzieję, że inni też czasem pochwalą się swoją twórczością - bo w moim przypadku są to naprawdę bazgroły zainspirowane rozmową na tym forum.
Pierwszy jest apropo tego cobyśmy robili w Sonie.Więc ja ogłaszam że m.in. tak >D:
(wytatułowałam sobie Mahone'a na przedramieniu >w<!)
(wreszcie photoshop mi się zainstalował! drżyjcie na samą myśl, bo zaczynam rysować mahone'aaa >DDD)
spam.
(i damn to że niepodobny XD...) - rysowany w końcu z pamięci i to na tym obskórnym oe (http://oekaki.art.pl ) XD (żartuję, kocham oe :* )
_________________ *faza na prison break*
mahone rulah.
Ostatnio zmieniony przez Oktarynka 2007-10-17, 11:56, w całości zmieniany 2 razy
Eee skasowano moje posty i przeniesiono tutaj D:? Sorry za ten spam, ale Sona pasowała przecież D:! Ja nei chcę pokazywać moich prac tak ą-ę. To są spontany! Skasuję zaraz, ale proszę o odp. D:... I trza było od razu mówić jak coś nie pasowało ;____; Po prostu myślałam, że tak będzie zabawniej, kiedy wszyscy piszą, a ja czasem coś narysuję D: Wstydmiwstydmiwstydmi!
mahone rulah.
Połączyłem wszystko w jedną całość bo pisanie 3 postów jeden pod drugim mija sie z celem. Jest taka funkcja jak edytuj i używaj ją częściej....ona naprawdę ułatwia pracę innym
Wiek: 21 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1070 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-10-16, 21:41
Mam nadzieję, że nie uraziłem autorki tych rysunków zakładając temat. Wg. mnie jest to najlepsze rozwiązanie dla twoich pięknych rysunków nie ma co sie ich wstydzić bo naprawdę genialnie rysujesz nie jedna osoba by tak chciała
_________________ Katalogi firmy FM:
1. Katalog FM 2008
2. Katalog for home
wooooow jestem pod wrażeniem! wyjątkowo utalentowane osobniki sie tu pojawiaja, też tak chce umieć
a Mahone jak młodo wygląda, wręcz kwitnąco hehe swietne...
mahone po lewej, scofield po prawej jakby kto miał wątpliwości 8D.]
tzw. fast drawing czyli skeczałam sobie i nagle łoooł narysuję moją ulubioną slashową parę z pamięci w kompromitującej pozie
mahone rulah.