Waaaaa... ale mi robicie głoda na House'a. Aż uprosze ojca i mi ściagnie, zgra na płytkę i jeszcze okładkę zrobi Avy świetne, jak zwykle. te z Braianą mają fajną kolorystykę
_________________ I've got more wit, a better kiss,
a hotter touch, a better fuck...
No i co ja mam powiedzieć ? Te avki z Housem są świetne
A za te avki z Brianą będe cię wielbić ^^ już se ustawiam i powiem szczerze że idealnie pasują mi do sygny
ulalala szalejsz, ten kijek pomaga jednak ;* ^^
avki z Housem cudowne, a najbardziej podoba mi się drugi, jakby trzymał ródżkę ;p
Handcannon, z dumą wstawiaj te avy ^^
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
chętnie bym sobie ustawiła ten pierwszy z Hołsem.. sliczny jest, ale nie zdradze mojego wenta ^^
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
House poporstu zaglebisty..wymiatasz ... on zawsze takie minki strzela ..no i wogóle to drugie z Igła czy czymś i tym rozbłyskiem -Boskie
no a Briana- piękna kobieta - piekne avki
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Jesteś G0dL1ke Wszytkie twoje tapety jak już pisałem są Suuuuper a ta jest wyjątkowo super
Dzięki i jeszcze raz Ci dzięki już se ustawiam a no i zapomniałem dodać dzięki xD
ehehe no wiesz xD myślisz, że łatwo jest zrobić tapetę z cholernego screena? xD
Potem przerzuciłam się na zdjęcia hehe
No właśnie.. coś dawno nie robiłam tapety
Dziękuję za komentarze :]
Cieszę się, że się podobają i oczywiście ćwiczę dalej