Wydaje mi się, że postać mogłaby być trochę bardziej wyostrzona i ...za tą białą ramką też nie przepadam^^
Ale ogólnie podoba mi się, taka mroczna jest i pasuje do natury Gretchen
_________________ 'Żyje dziś wielu ludzi, którzy nie z własnej winy są zdrowi na umyśle.'
jakby wywalic ta ramke, która mnie za bardzo drazni to całkiem niezła ta praca. Postac akurat w takich "proporcjach" jakie najbardziej mi sie podobaja w tego typu pracach. Ogolnie klimatycznie jest, ciemno, chmurki...
fajna kompozycja, ale moznaby chyba jakos dopracowac całosc
niehehehe pani sekretarce się biust jarzy na fioletowo
Ogólnie przyjemne są^^
Jak dla mnie to.. może mogłyby mieć trochę żywsze kolory, albo cieplejsze.
Poza tym nie mam więcej żadnych zastrzeżeń
_________________ 'Żyje dziś wielu ludzi, którzy nie z własnej winy są zdrowi na umyśle.'
z bluzką Majka nic nie robiłem...zadnej zmiany kolorów,nic.Zaznaczyłem tylko cały obszar oprocz bluzy jego i Linca,i ten obszar dałem bw....thx za komenta,licze na wiecej ; D
Niesamowite jak ze zwykłych zdjęć można zrobić coś takiego. Najlepszy Abruzzi. Wspomnienia wracają. I ten sucre taki piewrwszo sezonowy.
drugi av najciekawszy według mnie.
choc chyba troche przesadziłem z texturkami i brushami wokoł renderu
Też mi się tak wydaje ;p
Praca dobra, choć nie najlepsza jak na twoje umiejętności
Skupia wzrok na środek, gdzie znajduje sie boski Michael. Ale Czegoś brakuje..
Fajnie sobie przypomnieć 1 sezon. Avatarki super
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Najbardziej podoba mi się ten ciemny z Linciem i ten z Gretchen, reszta jak dla mnie za jasna, albo za niebieska, chociaż kolorek ładny Brakuje mi trochę takiej głębi w tych pracach, zestawienia jasnych i ciemnych powierzchni, co sprawia, że całość wydaje się płaska :] Tylko te dwa, o których wspomniałam, mają to co lubię^^
Strasznie fajnie Ci to wyszło, prosto, czysto, super, tak ze smakiem^^
Sig strasznie mi się podoba, avatar też, kontrastowy taki - tylko napis na nim do kitu ;D, mógłby być taki delikatny jak na sygnie^^ Ale i tak piękny ten zestawik
Także powiem tak, że Grecia wybiła mnie w kosmos ale nie strachać się moi kochani - wrócę ku uciesze
Bardzo fajny av.
3 razy pojawia mi się Majkiel, Sucre i jeszcze raz Majkiel.
I z tych trzech najlepszy Sukracz ^^
Nie podoba mi się tylko 3 i 4 avatar...
Oczopląs taki, że mózg staje ^^
I Sarunia sygnowa także fajna mimo iż wyblakła lekko