A mi się podoba. Drażni mnie trochę ta rozpływająca się ręka o której pisała B.. i Aglek Może rzeczywiście ją uciąć xD
Poza tym ma fajny klimat - taka tajemnicza^^ to chyba przez tą świetlistość w środku i ciemność po bokach^^
_________________ 'Żyje dziś wielu ludzi, którzy nie z własnej winy są zdrowi na umyśle.'
o mocna mocna xD taka nie wiem.jakby Wynt miał spłonąć... albo tak zamienić w posąg... takie moje wyobrazenia xD
a ta ręka to mi się wydaje ze to nie jego xD tylko właśnie jakby z takiej ciemnej otchłani sie wynurzala... xD
faaaaajne^^ takie przydymione.. przyjemne bardzo, szczególnie te z Sarą - a ten co sobie wybrałeś najpiękniejszy^^
Ten czerwony z WF jest super w tym drugim kadr mnie wkurza (że mu oko ucina) xD
_________________ 'Żyje dziś wielu ludzi, którzy nie z własnej winy są zdrowi na umyśle.'
niewzykłe- widac że podnosisz poziom ( o ile to jest jeszcze mozliwe żeby go bardziej podniesc ) - wszystki mi sie podobaja :takie czyte , bez przesadzonych efektów, fajne katry i wogóle - to jest to ! oczywiscie jak zwykle sie spózniłam zeby podkraśc najlepszego
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Oj Kevin, Kevin Boskie avy Wszystkie super, aż bym sobie wzięła tego Willa na niebieskim tle. Ale jeszcze mi się tamten nie znudził, a nawet gdybym wzięła, to by mi sygna nie pasowała Ale ja mam głupie dylematy
o jeny.
Piękne są.. kolory, światło, kadry.. no wypas
Nawet nie umiem powiedzieć, który podoba mi się najbardziej, bo każdy ma w sobie coś fajnego :]
(no ale jak by nie było to pierwszy William wymiata xD)