korzystasz z gotowych texturek jako tło czy sam je robisz? jak tak to jak? brushując ??
ogolnie fajne pracki, bardzo podoba mi sie ostatnia sygna, lecz mogles wysmudgowac troche brzegi renderu zeby byl lepiej wtopiony
bruszami tlo...od tego są textury wpisac w deviantart.com textures i wyskakuja ci rózne paczki textur...ostatni sig z ronaldo najlepszy ale ten 2 av z cristiano bardzo slaby szczerze mowiac bo avki sie robi z calych fot.pozdrawiam
bruszami tlo...od tego są textury wpisac w deviantart.com textures i wyskakuja ci rózne paczki textur...ostatni sig z ronaldo najlepszy ale ten 2 av z cristiano bardzo slaby szczerze mowiac bo avki sie robi z calych fot.pozdrawiam
heh... Dziwne masz podejście... Prawdziwy szanujący grafik nie idzie na łatwiznę tylko sam próbuję coś robić w tym wypadku chodzi o tło. Nigdy nie będę robił z gotowego tła! Powodzenia Tobie...
no proszę Rafaqio^^ witamy
My się chyba znamy więc raczej znasz moją opinię^^ jest podobna do pozostałych, godne podziwu jest to że te "tła" robisz samemu, są świetne ( w większości xD)
Rafaqio przyznaje ci racje, textury sa pojsciem na skroty i mimo zer wyglada ladnie to malo sie pracy w to wklada.. dobre tlo to polowa sukcesu
Cwaniak,czemu poprawiasz rafaqia skoro dobrze napisal "Brush" ?? nie pisze sie
"brusz"
Cwaniak,czemu poprawiasz rafaqia skoro dobrze napisal "Brush" ?? nie pisze sie
"brusz"
napisalem to specjalnie
MarQ napisał/a:
Rafaqio przyznaje ci racje, textury sa pojsciem na skroty i mimo zer wyglada ladnie to malo sie pracy w to wklada.. dobre tlo to polowa sukcesu
no ale z brushy nie da sie niestety zrobic ładnego tła...w przeciwienstwie do tekstur...a pozatym z tekstur nie robi sie wyłącznie tła są tez tekstury c4d(roznokolorowe) light textury czyli takie na render,i nawet tekstury do avatarów w wymiarach 100x100...
Ok To co powiecie na tą pracke? Przypomnę, że moje prace nie są tworzone przy pomocy tutków tylko własnej inwencji i pomysłów. Jak dla mnie fajna sygna tylko coś mi chyba renderek dziwnie wysmugdował:
Oceniać...
naprawde radze ci poczytac tutki...nie musisz robic wszystkeigo z tutka,wystarczy ze pomieszasz kilka swoich elementów z elementami z tutka...bo neistety w tej pracy nie ma pozytywów,zwlaszcza razi w oczy tło i zle wyceity render...