wogole ten 1, 3 i 4 takie jakies z podstawowki Xd. I jeszcze to pierwsze i ostatnie z drugiego rzedu xD Ogolnie fajne ale ta twarz...Ten 2 i 3 z drugiego sa nawet
łooo avki sliczne a tak poza tym to ja jestem ciekawy ile giga ma juz Tanira tych avków i sygn z Jamesem to ja tez Xaneta mam prosbe zrobiła byś mi taka pake z C-Notem?
Dzień dobry. Moze powoli zaczne wracać. Nie wiem nie wiem.
Edziolu kochany... Poniekąd na Twoją prośbe ;D
Powracam z nowym programem graficznym nareszcie,o. ;D I na początek takie cuś ;P
1 wyszedł super! Niezły pomysł z kolorowym okiem,a resztą bw.2 to takie zwykłe,wykadrowane zdjecie,wiec nie ma co oceniac zbytnio : x Pobaw sie color balancem np. w PS'ie,powinno byc lepiej ; )
Wiek: 16 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 913 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-11-17, 16:21
Jakie cuda Jak już cie Cwaniaczek chwali Ale nie, są przecudowne... Ten pierwszy av taki wyrazisty Bardzo mi sie podoba
Co do drugiego to lubię te zdjęcie... Bez zastrzeżeń
Xaneta Podoba mi się to połączenie czarno-białej pracy z dodatkiem czerwonych elementów^^ Jodi wyszła Ci zabójczo, podobnie jak Wentyl^^ Jak dla mnie te dwa są najlepsze, bo klimat, który stworzyłaś poprzez dobranie takiej kolorystyki idealnie pasuje do tych zdjęć^^
_________________ 'Żyje dziś wielu ludzi, którzy nie z własnej winy są zdrowi na umyśle.'