Polecamy:Filmy, Forum filmowe | Prison Break FORUM: Skazany na śmierć, download, napisy, odcinki, sezon (1, 2, 3 i 4), Wentworth Miller, BreakOut Kings
Ogląda ktos może lub oglądał?
w sumie fajny serial, choc ostatnio nie jestem za bardzo na bieżąco z wydarzeniami
muzyka mi sie z niego strasznie podoba, taka nooo...fajna jest
Wiek: 24 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3270 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2007-12-12, 21:00
Chirurdzy są przefantastyczni!!!
Staram się oglądać każdy odcinek, muzyka wspaniała, fabuła jeszcze lepsza!
A bohaterowie prawdziwi, wyraziści, bez zbędnych upiększeń, zwykli ludzie z mroczną przeszłością i popełniajacy, nieodwracalne czasem błędy. Do tego teksty, króre czasem padają w tym serialu potrafią zwalić z nóg^^ Specyficzny humor, który trafia do mnie za każdym razem.
KOCHAM TEN SERIAL.
_________________ Oj.
mimo ze dawno nie miałam z nimi do czynienia to i tak najbardziej zapadł mi odc chyba z pierwszego sezonu, gdy pewna babka odgryzła komuś pewną cześć ciała...jezuuuu ale ziałam
Wiek: 24 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3270 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2007-12-12, 21:50
Aaaaa pamiętam pamiętam!!! xD ale bardzo często każdy odcinek kończy się smutno...a przynajmniej daje dużo do myślenia.
Ściągnęłam chyba cały soundtrack i byjam się ze słuchawkami na uszach ^^
_________________ Oj.
ja tam ostatnio malo tego ogladam, ostatni odcinek jaki widzialem to ten na ktorym paczka meczyzn wybrali sie na ryby pod namiot i jeden se o kamien costam rozwalil a mieli wyjecahc tylko we dwoch xD wyjechalo ich z 10
on o 23 leci? kiedy ja go ogladałam...przez moja tzw siostre nie miałam warunków...ale teraz...niech zyje wolnosc...bede rzadzic na połowie pietra i ogladac filmy do rana^^ z chirurgami na czele
Wysłany: 2008-05-13, 12:13
Ostatnio Leci na Polsacie o 16.30
Wciągnęłam się, najlepsze jest połączenie wątku dotyczącego walki o życie jak i również tam dotyczący życia osobistego pracowników szpitala
mimo ze to któres tam juz z kolei powtórki to nie moge sobie ich darowac
genialny humor
szczegolnie jak sobie ktos przypina kolczyka w miejscach stanowczo do tego nieprzeznaczonych yhyhyhy
ehehehe ja tego akurat wczesniej nie widzialam i jak zobaczyłam pierwsza scene gdy oni tak sobie lezeli to nie wiedziałam o co chodzi xD a jak sie zczaiłam to myslałam ze padne Ludzie to maja pomysły...
a tak w ogole to zauwazyłam ze jeden pan doktor ma urocze spojrzenie Oo