ciezko powiedziec... niby wczesniej juz gdzies stwierdzilismy wspólnie ze nawet po zakonczeniu serialu forum nie zakonczy swojego "zywota" ale nie wiem... w kazdym razie szkoda by było...
niby wczesniej juz gdzies stwierdzilismy wspólnie ze nawet po zakonczeniu serialu forum nie zakonczy swojego "zywota" ale nie wiem...
To już nie będzie to samo... Nie będzie tego zastanawiania się, co się wydarzy dalej, nie będzie komentowania odcinków, podniecania się wszystkim tym...
JA nie wiem, forum nie umrze- ma nadzieje ... dawaliśmy radę podczas przerwy, ale jak sie skończy PB całkowicie to nie wiem czy nie zgasnie ten zapał uzytkowników. Zobaczymy (ale wierze ze tak szybko sie nie poddamy )
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
ja się już do Was tak przyzwyczaiłam i polubiłam, że nawet teraz - jak mam trudności z dopchaniem się do kompa - to normalnie nie mogę wytrzymać^^
jest ciężko nie móc tu wchodzić.
ja się już do Was tak przyzwyczaiłam i polubiłam, że nawet teraz - jak mam trudności z dopchaniem się do kompa - to normalnie nie mogę wytrzymać^^
jest ciężko nie móc tu wchodzić.
dokładnie...ciężko bez Was wszystkich teraz jak np gdzieś wyjeżdżam i nie ma neta xD
tylko wracać do domu ;]
Forum nie zostanie usunięte, to mogę obiecać .
A co będzie z dyskusjami? Na pewno coś się będzie działo. My jesteśmy z PB na bieżąco, ale niektórzy dopiero zaczynają/zaczną przygodę z serialem. Także jeśli będziemy wysoko w Google pod frazami związanymi z serialem można liczyć na jakiś ruch w tematach zwiążanych z "Prison Break"...
nie no taka nam sie tu wspólnota wytworzyła ze jej rozerwanie byłoby wrecz niemoralne^^ ja sie od tego forum uzalezniłam w nie mniejszym stopniu niz od Prisona wiec sobie nie wyobrazam ze mogłoby go nie byc
Nawet jeśli skończy się za niedługo nasz ulubiony serial: Prison Break, to nic. My nadal będzięmy istnieć i to od nas wszystkich będzie zależało czy forum upadnie.
Mam cichą nadzieję, ze tak się nie stanie.. bo przywiązałam się do was.
Uzależniłam wręcz.. i ciężko będzie zapomnieć o takich wyjątkowych osobach.
Tematów nie zabraknie; zawsze można powspominać to co się działo w poprzednich sezonach i powzdychać nad ulubionymi postaciami.
Najważniejsze byśmy o sobie nie zapomnieli..
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
jak mam trudności z dopchaniem się do kompa - to normalnie nie mogę wytrzymać^^
mam ten sam problem, i chyba będzie trwał do koca tygodnia, z nudów zaczynam się już uczyć powoli OO
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
Wysłany: 2008-02-20, 23:03
niunia dała jakieś info "Pytania i odpowiedzi" i tam wyraźnie ten kolo mówił, że bedzie 4 sezon: "Jeśli chcecie się dowiedzieć musicie oglądać 4 sezon".