Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Michel będzie szukał Gretchen użyje swoich umiejętności umysłowych i znajdzie ją bez problemu.
Lincoln zwiąże się z Sofią i będzie próbował wyciągną z Sony sucre.
Mahone wróci do firmy i będzie pomagał gretchen realizować jej plany. Nie udało jej się zwerbować Scofielda to załatwiła sobie drugiego inteligenta.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Gretchen chyba przestanie się powoli liczyć.. Whistler-szef w końcu powrócił
a co do takiego stałego powrotu Mahone'a do firmy to też mam wątpliwości :]
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
Michael bedzie ścigał gretchen... zaszczuje ja, sprawi że bedzie czuła jego oddech na plecech- jesli bedzie odpowiednio zeterminowany potrafi być niebezpieczny.
Whistler i Alex odwalą jakiś niełzy numer- a ja tylko na to czekam
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Jak oni odwalą jakos numer to on musi być piękny. Myślę że Mahone zatrudnił sie w formie bo jak sam powiedział barmanowi szuka pracy i ma nadzieję że będzie na niego czekać za rogiem. Jak się trochę ustatkuje to na pewno wróci do zony.
hmm.. nie wiem czy sie można ustatkować w firmie a potem wrócić do normalnego życia.. Ci co tam pracują raczej rodzin nie mają i robią tylko za maszynki do brudnej roboty
on ma jakiś inny plan ja Wam mówię i już nie mogę się doczekać, aby to zobaczyć!
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
Wysłany: 2008-03-04, 23:27
Według mnie to ; Michael będzie szukał Gretchen na pewno z powodzeniem Między Sofią a Lincolnem co się wydarzy( ale co?) W Sonie będzie się działo , Sucre na pewno wypląta się w jakiś sposób z tego wszystkiego(z czyjąś pomocą, czyją??) Wchistler raczej w końcu dowiemy się kim jest! Alex na pewno okaże się w jakim celu powiedział (Wchodzę)
T-Bag coś na pewno zrobi ciekawego(co?)Sara?(zobaczymy) to tak po w skrócie co ja myślę.heh
Moim zdaniem Michael zemsci sie na gretchen ! firma upadnie .Sucre pojdzie na jakis uklad z T-Bagiem i uciekna z sony! A Linc,L-j i susan wyjada z Panamy i beda Zyli dlugo i szczesliwie! Ale to tylko moje zdanie wiec pierwsze odcinki dadza znac jak bardzo zagadkowa moze byc 4 seria!
Nawet jak Michel zabije Grethen to to nie zniszczy firmy, bo z tego co widzieliśmy James jest tam kimś ważniejszym od niej. A żeby zniszczyć firmę trzeba trafić w samo sedno.
Sucre będzie siedział, nie wiadomo jak w Sonie potraktuje go T-Bag. Bo na wolności nie byli ani przyjaciółmi, ani wrogami.
Tak my tu możemy mówić co chcemy, a oni i tak zrobią co innego. Chociaż nie ma tu dużo opcji teraz mają do rozwinięcia dużo wątków i każdy może skończyć się inaczej,
Bardzo bym chciała Happy and ale nie wiem czy to możliwe w Prison Break.
Za to ciekawa jestem czy pokażą jeszcze McGrady`iego. Może dla niego już jest zarezerwowany happy and i będzie tak jak z C-Notem.
Wysłany: 2008-03-23, 10:58
McGrady tak, ja myślę że dla niego to jest happy end, i jego wątek już nie powróci, a co do reszty to chyba dla wszystkich nie będzie happy, to raczej nie możliwe,dla niektórych postaci na pewno tak ale nie dla wszystkich
Przepraszam za literówkę.. święta są nie myśle po angielsku.
Tak właśnie się zastanawiam i wolała bym chyba żeby już go nie męczyli. Bo znowu narobi się tak jak a Sucre. Ciekawe jak potoczą się dalsze losy sony, bo z T-Bagiem jako szefem może być różnie.