nie robię czegoś ciekawego zawsze zatracam swój wolny czas na kompie czy przed tv czasem za książkę łapię czy do ziomka pójdę ... Krótko mówiac zamulam
dzien dobry^.^...my favourite thing is football so i go to football trainings in my club in my free times...thats all...because i dont have favourite things apart from football:)
hello my friend^^ and your english is still better than mine ^^
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
a ja go mam ostatnio az w nadmiarze choc nie powinnam i na dodatek poświecam go moim dwóm uzaleznieniom z których to forum jest znacznie bardziej pozytywne niz to pierwsze. Kurde musze w koncu z tym skonczyc
Ja w wolnym czasie przeważnie słucham muzyki czasem wychodzę powłóczyć się po okolicy, piszę eski, sprzątam, zmieniam coś w sooim pokoju, czytam ksiąki, pisze pamiętnik, oglądam tv, nurkuję w necie piszę na gadu, no itd. czasem rysuję.
_________________ Jeśli życie odwraca się do Ciebie plecami... kopnij je w tyłek
hmn... w wolnym czasie to zazwyczaj siedzę sobie przed komputerem słucham muzyki, jak jest ciepło to np pomykam na rowerku do babci albo gdzieś
no albo gra na gitarce
ja siadam przy kompie słucham muzyki,wchodze na forum(bardzo dużo tu ostatnio spędzam czasu i nie żałuję oj nie xP)czytam jakąś książkę,I tyle...a i tak jak siostra moja gram od czasu do czasu na gitarze;P
Od razu wlaczam komputer , muzyczka , forum lub przytnę w jakas gierke Zawsze milo tez wyjsc gdzies ze znajomymi tak bez celu byle isc i dobrze sie razem bawic
_________________ "KLĘKAM TYLKO PRZED BOGIEM A TUTAJ GO NIE WIDZE..."
Najczęściej wychodzę gdzieś ze znajomymi. Na miasto, po centrach handlowych połazić, przejść się, pochodzić po dworze, po parku, do jakiejś restauracji czy gdzieś do klubu, na basen też często chodzę, do kina..
A jak siedzę w domu, to zazwyczaj na kompie albo jakiś film oglądam, albo na gronach, forach i gg siedzę. No i oczywiście muzyki słucham. Czasem oglądam tv, jak jest coś godnego uwagi no i czytam książki...
A co do nauki to odciągam ją możliwie długo jak się da, do późnego wieczora, bo za dnia się skupić nie mogę, bo zawsze znajdę coś ciekawszego, a jak nie to wolę już iść spać niż się uczyć.
Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 949 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-06-12, 18:18
Najczęsciej chodze po sklepach lub z kumpelą do świetlicy grać w pingla
Lub idę z kumpelą do niej do chaty i puszczamy na caly regulator muzę (jak jej rodziców nie ma...)
jak wracam z uczelni jestem padnięta, siadam przed kompem i nie chce mi się ruszać nigdzie... także forum x3 , forum i jeszcze trzecie forum
ostatnio przed sesją - nauuuka
a tak to jeszcze jakieś spotkanie ze znajomymi, ploty z przyjaciółką
Ja prawie codziennie jeżdżę po okolicy rowerkiem, siedzę przed Internetem, oglądam telewizję, czytam książkę, spotykam się z koleżanką, opiekuję się moim kotkiem.