Wysłany: 2008-03-21, 20:02 Cosik by Aglek
Będe tu wsadzać wszystko... Pewnie głównie zdj. Ale jak mój brat wreszcie mi sciągnie PS (niedoczekanie... ) to może coś sknoce...
A więc pierwsze zdj. Wczoraj z nudów rozwaliłam stary telefon... Nie obyło się bez wielkiego śrubokręta... Kilku szczypiec i nozy kuchennych... :DJak sie domyslacie sama robiłam to zdj...
Temat muszę przenieśc do Offtopicu.. dział "Twórczosć własna" dotyczy twórczośći związanej z PB
niuń
Wysłany: 2008-03-22, 09:58
Mój brat rozwalał NOKIE i kiedy była troche bardziej poskładana niz moja na obrazku to ją włączył i działał... ;p Wprawdzie nie było juz ekraniku...;p Ale działała bo się lampki w klawiaturze świeciły !! A oto praca , którą robiłam kiedyś na plastyke... Jest to puentylizm. Mazakami całe wieczory kropkowałam... Mój tata kiedys spał i go obudziłam... Myślał, że coś kapie, a to ja... Ale się opłacało bo dostałam 6 i była ona jako jedna z prac wsadzonych do cegiełek na szczytny cal...
świetna ta praca ;P kiedys miałam robic cos podobnego ale zrezygnowałam xD stwierdziłam ze nie bede sobie rąk zamęczać na konkurs xD Ale ja np. jako tło w pracy miałam wyryte kwiatki w tuszu xD
A tego mundurka to całe zdjęcie wstaw ;] mój jest obciachowy. Szeroka granatowa bluza i niebieska podkoszulka xD
Wysłany: 2008-03-23, 09:57
Popisany ma tylko na placach i wewnątrz...;p
A tu coś świątecznego... We wszystkim był mój wkład pracy a mazurka to w całości zrobiłam sama... No i tata pomógł mi troche ukruszyć kawałek bo myślał, że to się odcina...;p
_________________ Viewer discretion is advised
Ostatnio zmieniony przez Aglek 2008-03-23, 09:58, w całości zmieniany 1 raz