Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Mnie jakos najbardziej wciagnelo Miami. Ale Nowy Jork tez jest bardzo dobry. Las Vegas ogladalem kiedys nawet z zainteresowaniem (bylem wtedy mlody chlip... ) ale jak w ktoryms odcinku pojawily sie elementy science-fiction to sobie dalem spokoj.
_________________ "KLĘKAM TYLKO PRZED BOGIEM A TUTAJ GO NIE WIDZE..."
Wysłany: 2008-03-04, 21:42
Moim zdaniem CSI NY jest jednym z lepszych.. Oczywiście podziw dla aktorów grających.. świetnie im do idzie. Fabuła i niektóre wątki to po prostu mistrzostwo.. uwielbiam to oglądać.
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
zgadzam sie z Niunia, dzisiejszy odc powalający, nie ogladałam go wczesniej, a co pomyslec skoro sa jeszcze ciekawsze, NY przebija inne serie dziesieciokrotnie
moim też xD ma najlepszych wg mnie aktorów (ale to już czysto subiektywna ocena )
Wysłany: 2008-03-04, 23:01
o tak dzisiejszy odcinek to mistrzostwo.. Strasznie mi się spodobał..
A jak Mac wspominał o swojej żonie.. to aż się wzruszyłam.
Zacznę chyba ściagać po kolei odcinki.. w ostatnim czasie uwielbiam to oglądac.
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Wysłany: 2008-03-04, 23:09
Teraz to ja wiem, że warto oglądać ten serial.. kiedyś traktowałam go z przymrużeniem oka.. a tymczasowo nie mam zamiaru opuścić następnych odcinków.. szczególnie NY ^^
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Zagłosowałam na Miami
Po pierwsze bo Horatio jest dobrym gliną i jak malo kto łapie zbrodniarzy... Poza tym niektóre jego teksy sa zabójcze
A po drugie bo gra tu kilku przystojniaków
Ostatnio zmieniony przez Pam 2008-03-05, 14:39, w całości zmieniany 1 raz
Jestem tego samego zdania. NY jest bardzo dobre ale wg mnie nie dorownuje klasie Miami. Moze dlatego ze do Miami jest szerszy dostep 2 odcinki tygodniowo zagwarantowane , NY leci rzadziej o gorszej porze (czwartek 22, wczoraj znacznie sie juz to poprawilo) a nie orientuje sie w programie AXN wiec tam nie ogladam. Reasumujac dla mnie gorą Miami.
Racja... mozę jakby NY leciało częściej też by mi się spodobało..ale Miami ahhh uroki tego miasta, te wspaniałe widoki, mokmentami az egzotyczne pejzaże...a Ny tylko bruk i przepych... ;-D
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
I to jest najwiekszy problem CSI New York - albo nie leci wogole , albo od swieta(Polsat) a jesli juz to na kanale ktory nie jest dostepny we wszystkich sieciach kablowych(AXN).
ja sobie ściągam NY mam już 1 sezon, ściągam 2 i 3 w wakacje usiądę i nie będą mogli oderwać mnie od laptopa
Wysłany: 2008-06-05, 10:29
czekaj, poczta strajkuje >< ale czatuję i jak przestaną to ślę ;*
_________________ Niech zgaśnie słońce i nie będzie jutra...