Wysłany: 2008-02-09, 19:57 CSI które twoim zdaniem najlepsze.
Które jest twoim zdaniem najlepsze i twoje ulubione?
Według mnie najlepsze jest Miami ponieważ zawsze pięknie świeci słońce i wszystko jest takie efektowne New York też mi się podoba ale to już nie to samo co Miami i ta akcja jak dla mnie troche wolno się posuwa a Las Vegas nigdy nie oglądałem więc się nie wypowiem ^^.
ja glosowałam na Nowy Jork, chociaz sie wahałam...
NY ma na pewno ciekawsze postacie, taka bardziej zgrana ekipę i czasem smiesznie bywa^^. Miami za to jest ciekawsze, biorąc pod uwage sprawy jakie sa tam pokazane...
No ale ostatnio oglądałam wiecej NY i przywykłam
Stawiam na Las Vegas, może dlatego że najczęściej to oglądam. ogólnie lubię wszystkie CSI. Jeszcze NOWY YORK jest fajny. Ale jednak bardziej przekonuje mnie Las Vegas.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Oczywiście, że Nowy Jorki ^^ tylko tam można zobaczyć moją śliczną Stellę w akcji
ale oglądam wszystkie serie
ja korzystając z pobytu w domu i programu AXN obejrzałam wszystkie trzy CSI pod rząd i najbardziej podobał mi się New York^^ co prawda po jednym odcinku - ale wrażenia są takie, że NY bym chętnie oglądała dalej, a resztę to tak od niechcenia :]
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
ja w czwartek zrobiłam sobie maraton na AXN
21:00 NY
22:00 Miami
23:00- 2 odc. Vegas
1:00 Miami
a potem w pt na 8:00