W tym temacie wpisujcie najlepsze cytaty z "Prison break"
Weterynarz: Musze pana znieczulić
T-Bag: Czy ja wyglądam na głupiego?
Weterynarz: Nie mogę przeprowadzić tego typu operacji bez znieczulenia. (...) Nikt nie wytrzyma czegoś takiego bez znieczulenia.
T-Bag (patrzy na weterynarza tym swoim wzrokiem, którego widok jest synonimem śmierci i szepta): Nie jestem nikim.
"Ty nawet do kibla nie chodzisz bez planu" - Lincoln do Michaela
C-Note mówi do T-Baga, gdy ten nie chce kopać tunelu:
"Chcesz mi powiedzieć, że jest tu jakaś dziura do której nie wejdziesz?"
Co do tego zacytuję Michaela "Myślałem że to powiedział Ghandi"
Coś od siebie Abruzzi "My mistake .. i need a...... (śmiesznym, kpiącym głosem) duck.. )
Albo Rozmowa Michaela z Patoshikiem - Michael: Myślę że się nie dogadamy.. a skoro ja byłem tu pierwszy to powinieneś się wynieść" Patoshik: "Zesrałem się w gacie w podstawówce"
Pozdrawiam.
podczas buntu T-Bag pokazuje na czarnego gościa i mówi Tu nie jest gorąco?! Ten koleś jeszcze dziś rano był biały! Najlepszy tekst to ten i jeszcze ,,Ty nawet do kibla nie chodzisz bez planu" i tamta sraka Patoshika:D
Alex: Ludzie, dla których pracowałem spuścili mnie razem z wodą w kiblu. A ja, korzystając z okazji, chciałbym dopłynąć do morza.
Pielęgniarka: Scofield, tabletki.
M: Nie, dziękuję.
S: Michael, wiesz, że grzeczne dziewczynki kończą ostatnie.
M: A gdzie ty kończysz?
S: Zależy od tego, gdzie zaczynam.
Michael: Czysta matematyka.
Sucre: A jeśli twoja matematyka jest błędna?
Michael: Wwiercisz się w jedną z wielu rur z gazem, jakie są w tej ścianie. Wtedy dojdzie do eksplozji i spłoniemy żywcem. (chwila ciszy)
Sucre: Ale ty jesteś dobry z matmy, prawda?
_________________ Nawet, jeśli dla kogoś bliskiego jesteś nikim, są ludzie, dla których jesteś całym światem!
Michael: Wwiercisz się w jedną z wielu rur z gazem, jakie są w tej ścianie. Wtedy dojdzie do eksplozji i spłoniemy żywcem. (chwila ciszy)
Oł to było dobre hehe
Tak T-Bag zawsze cos smiesznego walnie Moim ulubionym cytatem jest oczywiscie ten z mojego podpisu Ale "Ty nawet do kibla nie chodzisz bez planu" tez mi sie podobalo.
_________________ "KLĘKAM TYLKO PRZED BOGIEM A TUTAJ GO NIE WIDZE..."
to mnie rozwalilo.i jeszcze sukre takie oczy