Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Ale 4 sezon wiąże się również z problemami bohaterów, bo przecież wszystko nie może być dobrze a ja mam już dość przeżywania. Jeśli sezon powstanie to oczywiście będę oglądać.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Też był bym za 4 sezonem..ale z drugiej strony wolał bym 22 odcinki 3 serii..I jestem zdania że nie ma się co obawiac o kolejne odcinki PB,bo zapewne będą takie jak wszystkie poprzednie..czyli niezwykłe i trzymające w napięciu.I zapowiada się niezła fabuła..Michael chce rewanżu,Linc znalazł sobie fajną panienke,Mahone i ta szuja Whistler też coś kombinują..no i najgorsze ,Papi siedzi w Sonie..ciekawe co dalej..
no bo bez przesady...jak musielismy czekac tyle czasu po 8 odc to juz było ciezko, ale przynajmnei były znane jakies konkrety, terminy a teraz co? niby planuja ale nic nie wiedza, jak beda wiedzieli to dadza znac... buuuu
podali by teramin konkretnie bysmy sobie licznik jak dawniej na forum ustawili i byłoby nam razniej a tak to co?
No właśnie, mogliby chociaż decyzję już podjąć, głupio tak czekać nie wiadomo na co i w dodatku nie wiadomo kiedy... Przecież oni na pewno już wiedzą. Tylko tak się droczą z nami. Nie wierzę w cuda.
_________________ Być zagadką której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas.