Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wysłany: 2008-05-20, 01:14 Czwarty sezon ostatnim sezonem Prison Break?
'Wentworth Miller zasugerował, że sezon 4 może być ostatnim sezonem Prison Break. Jeżeli to prawda, to lepiej niech ten sezon będzie cholernie dobry. '
Miller: "Naprawdę czuję, że jest początek, środek i koniec tej historii. Przeczucie mówi mi, że jesteśmy na ostatniej prostej."
oj oj oj xD konieeeeeeeec?
hmmmm no nie wiem co o tym myśleć...^^
agulec napisał/a:
epiej niech ten sezon będzie cholernie dobry. '
no tak ,ale jak nam walną taką torpedę na koniec to nam pobudzą apetyty xD Jesli to juz miałby być ostatni sezon, to nie ważne jaki będzie, byleby w nim za bardzo nie kombinowali, nie przeciągali, nie przekładali i nie skracali
A z resztą jeszcze daleko nam do czwartego i poki co wolę skupić sie na tym co nas czeka pod koniec sierpnia no! xD
no w sumie z jednej strony dobrze by było aby był ostatnim bo przeciez to nie Moda na sukces i lepiej niech sie zakończy po 4 sezonie niz ma sie ciagnac ,ale z drugiej strony to na co ja bede pozniej czekał
Wiek: 17 Dołączyła: 16 Maj 2008 Posty: 55 Skąd: Kraków :)
Wysłany: 2008-05-20, 15:19
piotras003 napisał/a:
no w sumie z jednej strony dobrze by było aby był ostatnim bo przeciez to nie Moda na sukces i lepiej niech sie zakończy po 4 sezonie niz ma sie ciagnac ,ale z drugiej strony to na co ja bede pozniej czekał
W pełni się zgadzam! Z jednej strony chciałabym, żeby Prison trwał w nieskończoność, żeby nigdy się nie kończył, bo będzie mi go brakować, ale z drugiej strony wiem, że serialom nie robi dobrze długie życie Jak są długie, to robią się naciągane itd. i nie chcę żeby doszło do tego, że Prison stanie się jak Moda na Sukces. Z dwojga złego lepsze 4 sezony niż więcej, choć pewnie się rozpłaczę po ostatnim odcinku
nie wiem czy to dobrze czy to źle.No ale wszystko co wspaniałe musi się kiedyś skończyć. No bo nie mogą nam naszego kochanego PB jak mówicie w MnS zamienić bo to już byłaby przesada xD ale niech tą "ostatnią" serią nas zaskoczą oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu. I niech to będzie najlepsza seria ;]
Wysłany: 2008-05-20, 17:10
Wszystkie sezony mi sie podobały, były ciekawe, interesujące itd..wiec myślę że 4 sezon też taki będzie, daleko mu do Mody na Sukces, jak 4 będzie ostatnim sezonem, to niech go zakończą na poziomie całego PB.
Może to strasznie zabrzmi ale się cieszę, że to już koniec.Nie dlatego, że serial mi się znudził ale dla jego dobra powinni 4 sezonem zakończyć historię.I jak zaczęli wspaniałym początkiem tak niech skończą równie wspaniałym końcem.Jestem gotowa na każde zakończenie i na mocne wrażenia też Niech mi nawet serce stanie ale chce zobaczyć coś niezwykłego, zebym zapamiętała serial w całości jako najlepszy jaki w życiu widziałam.
Myślę podobnie jak Wy - serialu będzie mi brakować, wiadomo, ale nie chciałabym żeby ciągnął się w nieskończoność, bo to grozi mu prędzej czy później debilizmem, a tego na pewno nie chcę^^
Coś się zaczyna i coś się kończy.
No i nie jest to typ serialu, który można ciągnąć w nieskończoność tzn. - oczywiście, że można wymyślać coraz to nowe wątki, wprowadzać nowe postacie i tak bawić się do usr@nej śmierci, ale wg mnie Prison Break posiada fabułę, która wymaga zakończenia.
Mam wrażenie, że twórcy tego serialu zaczynając go tworzyć nawet nie myśleli, że będą jeszcze pisać scenariusze do czwartego sezonu.. no ale sytuacja bohaterów trochę się skomplikowała
Tak czy siak, czwarty sezon mamy w drodze i nie mogę się go doczekać, a to zapewne właśnie dlatego, że brakuje owego (szczęśliwego ) zakończenia.
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
Niech zrobią coś takiego czego nie zapomnimy do końca życia. Coś takiego ze w ostatniej scenie będziemy wlepieni w monitor z płaczem i uśmiechem jednocześnie.
I wtedy każdy z nas pomyśli sobie "coś takiego zdarza się raz na 50 lat"
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Już nawet nie muszą się starać i tak zapamiętamy ten serial jako najlepszy jaki oglądaliśmy. ale znając producentów odejdą z klasą no i z kasą oczywiście. A my możemy się tylko domyślać co też oni wymyśla tym razem.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"