Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Uważam że ich znajdzie to dla niego żaden problem, ale jak ma zabić to tylko Grethen nikogo więcej. Tylko po to szuka Susan. Alex niczym nie zawinił, a jakby chciał by się mścić za ojca to już by to robił.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
jestem pewna że Michael dopadnie Gretchen no , ale nie wiem czy bedzie zdolny do zabicia z zimną krwią. Pewnie się zemści : wpakuje ją do więzienia czy cós ale na pewno jej nie zabije
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
wpakuje ją do więzienia czy cós ale na pewno jej nie zabije
Jestem tego samego zdania. Chec zemsty raczej w tym wypadku przegra ze zdrowym rozsadkiem. Michael jest za sprytny zeby tak poprostu zabic. On wymysli cos innego.
_________________ "KLĘKAM TYLKO PRZED BOGIEM A TUTAJ GO NIE WIDZE..."
Już przed muzeum miał opory, ale to mogło być z tego powodu że nie chciał jej strzelić w plecy. Chociaż bardzo możliwe że nie mógł się przełamać by zabić. Kolejna odcinki będa na prawdę emocjonujące.
Wysłany: 2008-03-06, 20:04
Dopadnie to raczej za mocne słowo, na pewno dojdzie do konfrontacji między nimi ale na pewno Michael ich nie zabije, może ktoś inny ale na pewno nie Michael!
_________________ Life is brutal and full of zasadzkas and many paskudas on every krok!
Po tym jak zabił Samego przekroczył już tę granicę dobra. W tedy pod muzeum jakby nie przeszkodziły mu strzały myślę że zabił by Gretchen. Chociaż to było by nie roztropne bo dookoła było pełno policji.