Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Bellick będzie podnóżkiem Teodoro jak ten będzie już rządził Soną chyba, że Teddy mianuje go swoim sługusem i wtedy Brad zrobi się baaaardzo ważny i będzie trząsł Soną niczym FoxRiver^^
a Sucre musi uciec. Kto jak kto, ale on nie zasługuje na siedzenie w Sonie.
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
Sucre ucieknie na pewno, bo inaczej byc nie moze^^
Teodoro porzadzi sobie w Sonie, nawize kontakt ze straznikami, którzy bede mu wpuszczac tą dziewczyne do srodka i bedzie miała raj na ziemii
a Bellicka to w koncu zabiją...mam nadziej xD
jak sie ma taki humor jak ja dzisiaj to innego scenariusza nie mozna przyjac do wiadomoci.
T-Bag jak zostanie to na pewno nie zgnije. Z tym statusem jaki tam ma to będzie królem Panamy. Gorzej z Belickiem pokazał że nie jest twardy i łatwo go przestraszyć. Teodoro na pewno nie będzie chciał kogoś takiego w sowiej armi.
Jak Teodoro przypomni sobie jak Belick go torturował to newet może sie na min zemścić.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Jak dla mnie, to nie uciekną, wydaje mi się, że Sucre jakoś legalnie wyjdzie (może będzie to element "szczęśliwego zakończenia Prison Break" ), T - Bagowi to nawet nie w głowie ucieczka, a co do Brada, to zapowiada sie dalszy ciąg jego męczarni
_________________ Znajdziesz mnie tu, gdzie trwa ciągle walka,
Walka z czasem,
Z samym sobą
i z wrogami jazda...
Sądze że raczej Linc czy Mike za blisko się do Sony nie zbliżą w końcu Mike uciekł to nie wiadomo co by zrobili a Linc mu pomagał to by go od razu wsadzili tak sądze.
)
Wysłany: 2008-03-17, 21:11
Aglek napisał/a:
M&L się podkopia
trochę niemożliwe do wykonania w Sonie,ale teorie można mieć różne, Ja jakoś chciałbym żeby Teddy został w Sonie a z drugiej strony to myślę że gdyby był na wolności to było by jeszcze ciekawiej
_________________ Life is brutal and full of zasadzkas and many paskudas on every krok!
Myślę, że na pewno powinien uciec Bagwell, ponieważ nie ma tak jak Lechero dostaw forsy i znajomości na zewnątrz. Chyba, że Augusto się nim zainteresuje to już inna bajka^^ Bellick dziwnie dobrze się zaprzyjaźnił z Teodorem, więc jakby razem rządzili byłoby ciekawie.
Wracając do Michael/Sucre - po zemście na pewno będzie chciał pomóc koledze wyjść z więzienia - to dzięki niemu jest na wolności.
Wysłany: 2008-03-18, 08:13
Tak Ania ale T-Bag niema ekipy, rozdał trochę pieniędzy powiedział parę słów np że wszyscy są równi, nie wiadomo jak potoczy się jego szefostwo w Sonie, ale jak tak będzie że będzie tam rządził to zgodzę się że Słodki będzie miał z nim lepiej,oczywiście jak dojdą do porozumienia,co też nie będzie takie łatwe
_________________ Life is brutal and full of zasadzkas and many paskudas on every krok!