uciekną.
T-Baga będzie chciała Firma wydostać, Sucre wydostanie się dzięki Michaelowi, a Bellic jak zawsze coś podsłyszy i też ucieknie, bo będzie szantażował Firmę, że wszystko wygada
Ja mam na dzieje że nie... Bellica to nie znasze , jak dal mnie moze tam nawet zdechnac, a T-Bag hyyym. jakby uciekł to by było za cukierkowo - że każdy ucieka .... ktoś musi rzadzić Soną
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
ja już w jednym z wątków przedstawiłam co będzie moim zdaniem w 4 sezonie, no ale się powtórze.
Uważam, ze to będzie tak, że Firma złapie np. Linca i Michael będzie musiał wydostać T-Baga, bo on ma książeczke Whistlera. Mike sie dowie, że jest tam Sucre i jego też wyciągnie razem z T-Bagiem. A Bellica moze po prostu uniewinnią.
dawid628 to czemu w 3 sezonie Bellick nie dostał kulki w łeb?
uciekną.
T-Baga będzie chciała Firma wydostać, Sucre wydostanie się dzięki Michaelowi, a Bellic jak zawsze coś podsłyszy i też ucieknie, bo będzie szantażował Firmę, że wszystko wygada
Jak Sucre wydostanie sie dzięki Michaelowi, przecież sam Mike jest zbiegiem z tego więzienia
Widzę że głosy są podzielone. ja myślę że nie uciekną wszyscy, bo to by było za piękne. T-Bagowi jest tam dobrze i na wolności nie miał by się gdzie podziać. Sucre napewno nie pasuje do takiej społeczności więziennej.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Wydaje mi sie ze Fernando na pewno zwieje. Bylbym zdziwiony jezeli tak by sie nie stalo. Co do T-Baga nie wiem czy on ma potrzebe uciekania stamtad - teraz jest tam guru. Co do Bellicka jest mi to calkowicie obojetne ale powatpiewam w jego ucieczke.
_________________ "KLĘKAM TYLKO PRZED BOGIEM A TUTAJ GO NIE WIDZE..."
Ja tak pomyślałam, że może Sucre przeniosą do stanów i wtedy jak Mike sie dowie to z 3 więzienia ucieknie heh bo w Sonie już nie będzie miał szans jak uciec...
Nie Scefied już nie będzie pakował się do 3 więzienia po przyjaciela. Zobaczą tylko jego kartotekę to ich odstraszy. Które więzienie chciało by u siebie mistrza ucieczek.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Moim zdaniem ucieknie Sucre... a T-bag niech siedzi w Sonie,
jeśli ktokolwiek będzie uciekał z Sony Teddy ucieknie z nim
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
dokładnie i mysle że Michael tez go tam nie zostawi w końcu to sa kumple...:-D , na pewno nie przyjdzie po niego czy coś ..ale jakoś bedzie próbował mu pomóc
A na serio, to Teddy zostanie w Sonie, podobnie jak Bellick.
Tez tak uwazam. Nie widze sensu w ucieczce Teodoro skoro w Sonie ma teraz zycie jak w Madrycie. Co do Bellicka - jest mi calkowicie obojetne czy ucieknie bo akurat na tej postaci nie skupiam sie najbardziej ogladajac PB. W kazdym razie smiem watpic w jego ewentualna ucieczke.
_________________ "KLĘKAM TYLKO PRZED BOGIEM A TUTAJ GO NIE WIDZE..."