Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wysłany: 2007-10-23, 15:45
200 postów jest fajne, bo jeszcze jeden post i bedzie 201, a każdy następny post zbliża mnie do rangi T-Bag, która co tu dużo ukrywać bardzo mnie pociąga
Awansowałem właśnie na rangę Fernando Sucre.. dedykuję to Tobie Mela i mówię Ci że masz zbyt niskie mniemanie o sobie i nie, nie taka jest prawda bo jesteś śliczna mówie obiektywnie
Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 894 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-10-31, 17:52
Mój 601 post dedykuję całemu zespołowi Rh+ za to iż stworzyli tak piekną piosenkę jaką jest "po prostu miłość"; zresztą największe uszanowanie dla "Motyla", który ma piękny głos!!!
_________________ „Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś” - James Dean
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1156 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-11-08, 21:56
Ja swojego 1000 posta dedykuję:
1. Dusqmadowi za to, że stworzył tak wspaniałe forum i za to, że dobrze mi się z nim współparcuje.
2. Meli za miłą rozmowę na forum i za to, że jest moderatorem razem ze mną
3. Szpoon za to, że dużo wniósł w forum pomagając wrzucać linki do nowych ostatnich dwóch odcinków. Mam nadzieję, że dalej będzie pomagał
4. Sebastianowi66i6 za miłe pogawędki i za to, że już nie sprawia kłopotów na forum.
5. Oktarynce za to, że pomogła napisać mi list na angielski wielkie dzięki jeszcze raz:*:*
6. AutumnLeaf za przyjazną rozmowę na forum
Myślę, że nikogo nie pominąłem Również chce wszystkim zadedykować mojego 1000 posta bo bez was to forum by nie mogło istnieć
A na końcu podziękuje sobie za wytrwałość, wyrozumiałość i za to, że udało mi się po raz pierwszy napisać tyle postów na forum i wiem, że na tym nie skończe
mój 100 post dedykuje wszystkim tym, ktorzy stworzyli te wspaniale forum , oraz tym z którymi miałam już okazję wymienić się spostrzeżeniami na temat filmu PB.
Dziękuje bardzo.
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a