Mojego 15 pościaka dedykuję... yyy... wszystkim tym, którzy urodzili się 15-tego.
{może w końcu ni byde świeżakiem, chociaż przeterminowana tyż nie chce być} xD.
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1096 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-11-23, 23:00
Swojego 1111 posta dedykuję wam wszystkim kochani taka fajna liczba to należy się dla każdego bardzo dobrze mi się z wami rozmawia i współpracuje na forum tak więc jest super!!
swojego 101 posta dedykuje, podobnie jak mój szanowny poprzednik KhAn, wszystkim użytkownikom tego forum co prawda jeszcze daleko mi do 1111 postów, ale póki co czuję sie dobrze z moimi skromnymi 101 i dzięki wam jestem pewna ze na tym nie skończę
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3098 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2007-11-24, 02:58
Swój 200. post dedykuję Natalii (AutumnLeaf of korz ; *),
ojoj ;* dobrze, że tu zajrzałam^^
Ja swojego ...erm... ehmehm posta dedykuję WAM WSZYSTKIM (skoro już sobie tak słodzimy^^, z czego sie ciesze oczywiście^^) a zwłaszczą Alice-incośtam xD, Aluś niedziela należy do Ciebie ^^
_________________ Biegnie Wiewiórka przez las,
złotych liści ma po pas.
i oczywiscie tym dzieki ktorym to powstało Dusqmadowi i Khanowi
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
no to mojego 500 posta dedykuje khanowi bo nie zrobil dotychczas czystki postow i to dzieki jego cierpliwosci jestem VIPEM
i tanirze za avatarki
(w kazdej dedykacji bede o tobie spominal )
_________________ "Gość, Nie liczy się ile masz postów, tylko kim jesteś i co piszesz"