Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Im goryl jest starszy tym ma większy szacun wśród ludzi, których uważa za swoje stado i może więcej krzyczeć, kopać, tupać nóżkami oraz rzucać się na wszystkich. Z wiekiem robi się też coraz bardziej czerwony i bardzo łatwo się irytuje. W sytuacjach zagrożenia używa pięści - a nie mózgu. Nie potrafi wybaczać i jest nieobliczalny oraz nieokrzesany
I stąd tyle lat dałabym Lincowi
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
Im goryl jest starszy tym ma większy szacun wśród ludzi, których uważa za swoje stado i może więcej krzyczeć, kopać, tupać nóżkami oraz rzucać się na wszystkich. Z wiekiem robi się też coraz bardziej czerwony i bardzo łatwo się irytuje. W sytuacjach zagrożenia używa pięści - a nie mózgu. Nie potrafi wybaczać i jest nieobliczalny oraz nieokrzesany
Genialne! XD Rzeczywiście, ten opis pasuje do niego jak ulał! XD
_________________ Być zagadką której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas.
Hehe gratuluje wiedzy na temat goryli
[ Dodano: 2008-02-23, 19:14 ]
Najblizej moich urodziny obchodzi Rockmond Dunbar tylko 3 dni roznicy
_________________ "KLĘKAM TYLKO PRZED BOGIEM A TUTAJ GO NIE WIDZE..."
boshe agulec jak ty mnie powalasz swoimi tekstami ^^ haha
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
ja zawsze byłam pewna, że Alex jest starszy od Roberta. Połowy włosów nie ma, no i tak wygląda.
Ale jakoś zawsze żyłam w przekonaniu, ze Robert ma trzydzieścipare. Nigdy się an d tym nie zastanawiałam. Ale tydzień temu patrze kiedy kto sie urodził z Prison Break i po prostu szok
B... zaskocze cie, ale tak sądziłam
Ja się w zasadzie nigdy nie interesowałam kto ile ma lat.
Kazdy z aktorów PB wygląda na mlodzego, i to zdrowo.
Nie mówiąc o LJ, który wyglada jak 16-latek