Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wysłany: 2008-02-28, 18:00 Dominic Purcell odwiedzi Polskę ?!
Purcell podczas wywiadu w irlandzkiej telewizji wspomniał o tym, że podróżuję promując PB na świecie. Wymieniał europejskie kraje w których był (a właściwie miasta) i na końcu powiedział też o Polsce. Problem w tym, że Dominic nigdy w Polsce nie był. Czy to znaczy, że niedługo czekana nas jego wizyta jako że w Polsacie zbliża się data premiery 3 sezonu ? Mam nadzieję, że tak. Tutaj video z napisami z tego fragmentu:
To wy macie scenę przed kościołem? U nas nie ma takiego gadżetu XD
Ale jakby u nas pojawił się Dominic... Najpierw pomidory w ruch, potem oświecenie i przepraszanie. Na koniec wydębienie numeru Willa^^
_________________ I've got more wit, a better kiss,
a hotter touch, a better fuck...
to fajnie że Dominic Purcell odwiedzi Polske a nie wiem czy akurat Poznań ale bylo
by fajnie.
_________________ Siemka wszystkim
jestem fanką aktora Paula Adelsteina.
Moim zdaniem aktor jest wspaniały.
Paul Kellerman to moja ulubiona postać z Prison Break.
I love Paul
taaaaaaa a ja czuje ze on sobie cos pomylił^^ i wcale nie miał Polski na mysli...
unseriii ewęnął^^ej a masz mózg?
no ale jesli to jednak prawda to mógłby oddac bilet Williamowi, jak chce wyjsc z tego cało^^ bo wiecie jak te rzesze fanek spragnionych ciała Dominica sie na niego rzucą...a Polska własnie z takich fanek słynie-przykład: nasze forum
haha^^ jakby Kwadrat przywiózł Willa to też bym napisała, że go kocham xD mogłabym się nawet poświęcić i powiedziałabym mu to w oczy a potem uciekła xD
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
jakby Kwadrat przywiózł Willa to też bym napisała, że go kocham xD mogłabym się nawet poświęcić i powiedziałabym mu to w oczy a potem uciekła xD
cóz za poświęcenia.. xD ...
eee no czemu akurat ten "zakuty Łeb" nie mógłby William, Robert, michael albo nawet Whistler...a nie akurat ten wybryk natury ..xD
miejmy nadziej że nie przyjedzie sam... w sumie to prawdopodobne ..sam by do nas nie trafił bo nie odrózna Europy od Afryki coś mi się tak zdaje .. bedzie potrzebował przewodnika - Boshe błagam ..zeby to był William ... no i wiadomo gdzie Łódź City ahh- co ja bym zrobiła xD xD xD
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Właśnie dzisiaj ogladałam ten wywiad i jak wymienił POLAND z takim dziwnym uśmieszkiem na twarzy to aż mnie zemdliło Burak burakiem pozostanie...niech się lansuje gdzie indziej...ale patrzcie, nawet wie, że taki kraj istnieje
Ta mnie jak tylko zobaczy to będzie dzwonił, że znalazł idealną rolę na czarny charakter lub dziewczynę Micheala (Może być Alex ale...ma rodzinkę hehe ) hehe