hej Super są tj większość już widziałam dużą część mam nawet na dysku ale jest kilka które widzę pierwszy raz Oo już sobie zapisuję dzięki :*
zawsze wyszukujesz takie duuuuże foty^^
najfajniejsze te z Housem oczywiście i z Cuddy - bo to dwie moje ulubione postacie^^ ona to w ogóle fajna babka jest (..i on tyż xD) i podobnie jak Madziula, uważam, że świetnie by do siebie pasowali
..a do takiej wanny z Housem to bym se chętnie wskoczyła xD
P.S. Dobrze, że zrobiłaś miniatury, chwała Ci za to xD
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
własnie ogladałam powt 1 odc i ehehehe smiac mi sie chce xD
House z takimi ciemnymi włosami, z taka dziwna muzyka na poczatku^^ i z takim dziwnym lektorem no dziwnie^^ 1 sezon wymiata, nawet same przypadki sa lepiej dopracowane. Zauwazam tez pewna ewaluacje tytułowego bohatera^^
ale miło sie ogladało na sama mysl ze jutro kolejny odc juz sie usmiecham
HOUSE! mmmmm.. ^^
Nareszcie się doczekałam powtórek od pierwszego sezonu (bo ściągać mi się nie chciało) i oglądałam wczoraj i dzisiaj też będę, bo chociaż nie mam czasu to... na House'a zawsze jest... eee.. no czas. xD
Rzeczywiście wszystko jest jakieś dziwne - kolory (prawie sam szary, żółty i niebieski oO), zauważyłam też, że sporo sie zmieniło w dalszych seriach, np. odpuścili sobie to obrazowe przedstawianie chorób, a G.House się jeszcze nie rozkręcił w ogóle wszyscy jakoś dziwnie wyglądają xD
No i w końcu dowiedziałam się co mu się stało w nogę i dlaczego ta trójka lekarzy z nim pracuje XD haha
A lektor.. tragedia.. nie mogę gościa słuchać a muszę.. okropność
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
ja jak raz trafiłam na tvp na odcinek Housa, który oglądałam już wcześniej z napisami czułam się jakbym momentami oglądała zupełnie coś innego... uwielbiam te ocenzurowane tłumaczenia w tv....
ja myslalam ze dali jakis inny film i juz sie zdenerwowalam bo caly dzien czekalam na ten film xD. Lektor nie jest zly...zawsze mozna bylo trafic gorzej. Dobrze ze nie tlumacza nazwiska naszwego doktorka xD Doktor dom xD. Ile sezonow juz jest tego serialu? I Ile odcinkow ma pierwszy sezon?
pierwszy sezon ma 22 odcinki, 2 i 3 po 24 aktualnie na FOX leci 4 sezon