Prison Break FORUM: Skazany na śmierć, forum, download, napisy, odcinki, tapety, sezon 4 czwarty, wentworth miller, rmvb, avi, torrent

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Sezon 4: nowy odcinek w każdy wtorek po godzinie 5! Zostań Hakerem! Szkoła Hakerów – Pierwszy w Polsce kurs hackingu bez cenzury.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Dr. House
Autor Wiadomość
B... 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-06-24, 12:11   

dwa chyba juz^^

ten lektor jest zryty, juz wole tego z drugiego sezonu. Skoczyłam 3 sezon i pierwszy jest najlepszy jak dla mnie.
widze ze tu nikt nie widział co z ta noga mu sie stało^^ ja jakis czas temu trafiłam na odc, chyba z 2 sezonu, który w duzej mierze był poswiecony tej sprawie, wtedy tez dowiedziałam sie sporo na temat jego małzenstwa. Bo w sumie przez ten problem z noga rozstał sie z zona. Ale go wtedy bolało...łoooo
dzis kolejny odcinek mniaaaaaam xD

Some things will never change...;*

*Madziula* 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-06-24, 12:15   

podobno urwali w połowie 2 sezonu.... nie wiem dokładnie bo tam nie oglądałam... ale część 2 na pewno puścili ;)

Hello Mrs. Hollander! They say a good woman is hard to find. Well that's true you must be a very, very, very good.
Don't be afraid. Teddy's home.

edzik 
Mahone

Wysłany: 2008-06-24, 12:33   

no ja juz sie wkrecilam i bede ogladac w tv do konca. BNiech zyja wakacje! niech zyja powtorki!

Scylla 
Fernando Sucre

Wysłany: 2008-06-24, 12:58   

B... napisał/a:
widze ze tu nikt nie widział co z ta noga mu sie stało^^ ja jakis czas temu trafiłam na odc, chyba z 2 sezonu, który w duzej mierze był poswiecony tej sprawie,

Ja to widziałam. To był ten odcinek gdzie on prowadził wykład dla studentów? I niby opowiadał o różnych przypadkach a tak naprawdę to było o nim?

B... 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-06-24, 21:23   

chyba tak ;-)

w dzisiejszym odc juz nieco bardziej sie rozkrecił xD mmmm i lektor juz mnie az tak nie razi...^^ fajny był ten tekst z dziwka w gabinecie i ta scena w przychodni z zaba xD
a jutro znowu :-P podobaja mi sie takie wakacje :-D

agulec 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-06-24, 21:29   

hyhy^^ fajny był ten odcinek :D tak jak mówisz B.., trochę się rozkręcił - i wróciły kolory.
Bardzo podobało mi się zakończenie.. smutne było, ale fajne^^
A jak mi Cuddy pasuje do House'a to.. nawet nie potrafię tego określić słowami. Oni po prostu powinni być razem :D

Mi się podobał pomysł z trumienką dla niemowląt i podejście House'a do tej matki :lol:

Sig by Handcannon ;*

Mahonia 
T-Bag

Wysłany: 2008-06-24, 21:32   

a dzisiaj to w tej końcówce ten młody zawodnik to był on kiedyś?

Sygna by Me, av by agulec ;*

B... 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-06-24, 21:33   

agulec napisał/a:
A jak mi Cuddy pasuje do House'a to.. nawet nie potrafię tego określić słowami. Oni po prostu powinni być razem :D

mi tez własnie^^ w ogole Cuddy jest tez niezłą agentką xD ma fajna mimike twarzy :-D
ale hazard kwitnie :lol:

kogo z "podwładnych" lubicie najbardziej?

gaross 
Sara Tancredi

Wysłany: 2008-06-24, 21:35   

No,z tą trumienką to było najlepsze :-D W ogóle cały odcinek był cool...aż dziwie się,że wcześniej tego nie oglądałem ;-) Wczoraj obejrzałem pierwszy odcinek i już strasznie się wkręciłem...Teraz nie opuszcze żadnego odcinka i nawet może lepiej,że zaczełem oglądać w wakacje po 3 odcinki na tydzień,bo jakbym miał czekać tydzień na kolejny odcinek takiego świetnego serialu,to na 101% bym nie wytrzymał :-D

agulec 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-06-24, 21:35   

Mahonia napisał/a:
a dzisiaj to w tej końcówce ten młody zawodnik to był on kiedyś?

no właśnie tak mi sie wydawało.. na początku myślałam, że przyszedł na mecz tego chłopaka (chociaż to by było do niego niepodobne) ale jak wszyscy zniknęli to pomyślałam, że on to sobie po prostu wyobraził... że kiedyś tak mógł, a teraz nie może. I właśnie dlatego tak mi się podobało zakończenie :]

Sig by Handcannon ;*

B... 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-06-24, 21:43   

gaross napisał/a:
to na 101% bym nie wytrzymał :-D

yhyhyyhy skad ja to znam^^ kiedys ogladalam chyba 3 sceny, bardzo wyrwane z kontekstu i stw ze serial jest zgiety, a kiedys znowu siadłam z nudów i obejrzałam cały i doszłam do wniosku ze nie moge zyc bez tego serialu i rzeczywiscie ciezko było wytrzymac tydzien i dlatego pokusiłam sie o sciaganie odc z neta^^ troche niechronologicznie bo od 3 sezonu nie ogladajac jeszcze wtedy 2 xD

co do tej koncówki to wydaje mi sie ze on kiedys moze w to grał, albo jak pisała agulec to tylko przyklad, zeby podkreslic sytuacje w jakiej sie teraz znajduje, która tak go ogranicza...bo tak bez powodu nie zdobyłby sie na taka refleksje^^

Mahonia 
T-Bag

Wysłany: 2008-06-24, 21:51   

agulec napisał/a:
no właśnie tak mi sie wydawało.. na początku myślałam, że przyszedł na mecz tego chłopaka

też mi się tak wydawało ;-)

Sygna by Me, av by agulec ;*

edzik 
Mahone

Wysłany: 2008-06-24, 22:17   

boski serial, uwielbiam go parwie tak samo jak pitbulla ;p. troche mnie przerazaja te choroby...jakies takie nieznane :| i te badania... no szok! ale film strasznie wciaga, ten kolo jest mocarny. caly czas ma jednakowy wyraz twarzy xD. rozwalil mnie teskt:
-jak pan moze tu siedziec?
-jak jesm na stojaco to sie wylewa xD:DxD;D

Scylla 
Fernando Sucre

Wysłany: 2008-06-25, 18:31   

Teksty ma naprawdę świetne. Scenarzysta odwalił kawał dobrej roboty. A z grą Hugha dało to genialny efekt. :mrgreen:

Pam 
T-Bag

Wysłany: 2008-06-25, 19:48   

Wszystkie odcinki House'a mi się podobają. A teksty to naprawde są rozwalające :D Chciałabym już czwarty sezon :(

sygna by Tanira

*Madziula* 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-06-25, 19:56   

no przecież można ściągać 4 ;) jest w necie ;) jakoś do 16 odcinka czy coś takiego... ;)

Hello Mrs. Hollander! They say a good woman is hard to find. Well that's true you must be a very, very, very good.

B... 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-06-25, 19:58   

ja sie własnie przymierzam...
ehhh to lato chyba zabierze ze soba moj komp xD

Pam 
T-Bag

Wysłany: 2008-06-25, 19:59   

Wiem... Tylko mam zafajdany transfer, ze przez następny tydzień nie będę mogła ściągać... Często tak mam :( Ale ściągnę ;)

sygna by Tanira

agulec 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-06-25, 21:22   

niehehehe.. House to jednak wymiata - przekonuje sie o tym w każdym kolejnym odcinku^^
Najbardziej podobała mi się jego dzisiejsza przemowa do chorych w przychodni :D
Ten serial jest niesamowity.

B... napisał/a:
kogo z "podwładnych" lubicie najbardziej?

hmm.. blondasa Chase'a lubię najmniej, chociaż ostatnio mnie śmieszy, szczególnie we wczorajszym odcinku :lol:
Foreman budzi we mnie najmniejszą sympatię.. jakoś mnie nie przekonuje, chociaż nic nie mam do jego postaci :]
Cameron.. Cameron.. Cameron.. hm.. matko nie wiem.. oni wszyscy są trochę nijacy.. tzn. każdy z nich jest "jakiś", ale właściwie nie wiem co o nich powiedzieć oO

Sig by Handcannon ;*

B... 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-06-25, 21:52   

dzisiejszym odc sie nie podjarałam do konca, gdyz niestety nie ogladałam go od poczatku i nie wczułam sie w ten przypadek^^ ze tak powiem, ale jak zwykle bylo hałsowo xD
mnie rozwalił tekst o mp3 i "wibrujacych basach" :lol: :lol: :lol:

agulec napisał/a:
oni wszyscy są trochę nijacy.. tzn. każdy z nich jest "jakiś", ale właściwie nie wiem co o nich powiedzieć oO

hehe mam to samo. Choc najbardziej lubie chyba jednak Chase'a, bo jest z tej paczki najbardziej szalony i ma zreczne raczki xD Dzis ładnie sobie grał :lol:
Cameron jest obrzydliwie drętwa, a w pierwszym odc doznałam szoku widzac ja w takich ciemnych włosach :shock:
Foreman to, jak dla mnie , typowy bubek xD cały czas łazi w krawacie. Tez nic do niego nie mam ale jest wyjatkowo bezbarwny^^
ale przy takiej postaci jak House to zupełnie zrozumiałe i chyba takei było tez zamierzenie twórców. Dodatkowej pikanterii doswiadczamy jedynie za sprawa Cuddy i Wilsona, ale jedynie w scenach dialogowych z Housem...
mistrzunio z niego :-P

w pierwszym sezonie sceny z przychodni sa wyjatkowo wyraziste, potem obserwujemy House bardzej poswiecajacego sie tym wyszukanym przypadkom i mimo ze nadal sie bojawiaja to pełnia tylko role przerywników a w pierwszych odc ich obecnosc w duzej mierze wpływa na jakos całego odc...tak wiec poprosze o jeszcze wiecej przychodni :lol:

*Madziula* 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-06-26, 01:31   

wszyscy są super, choć chyba najbardziej denerwująca dla mnie jest Cameron... ale to pewnie dlatego, że ja jestem za House/Cuddy a jakoś to się najbardziej właśnie gryzie z shipem House/Cameron... :lol:

edzik 
Mahone

Wysłany: 2008-06-26, 11:00   

Cuddy ktora to? No coraz bardziej mi sie podoba. Nie moge sie doczekac na nastepny odcinek!

PatuŚ 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-06-26, 11:04   

ta od Stroju tenisowego i konsultacji- głównodowodzaca szpitalem :-D

*Madziula* 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-06-26, 11:32   

edzik napisał/a:
Cuddy ktora to?
w moim podpisie 2 obrazek od lewej do góry; i pierwszy od prawej na dole ;)

edzik 
Mahone

Wysłany: 2008-06-26, 16:05   

a dzieki...na pocztaku myslalam ze moze na cameron tak wolaja...;p

http://www.joemonster.org...e-gadki-wybrane xD

Odpowiedz do tematu