Praktycznie od wczoraj zaczęłam oglądać.. ale bardzo mi się spodobał. House ma duże poczucie humoru.. nigdy nie wiadomo co można sie po nim spodziewać.. i może dlatego ten serial tak wciąga A ta karykatura jest świetna
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Uwielbiam ten serial, uwielbiam Hous'a, jego poczucie humoru, chamskie chamstwo, podejscie do świata, inteligencję i jego teksty Jak potrafi ustawiać ludzi i twardo postawić na swoim.Jednym słowem serial cudeńko
a macie jakies ulubione Housowe teksty? bo ja najchetniej to cytowałam bym całe jego kwestie z kazdego odc...^^
np.z ost odc które wpadły mi w raczki:
Cameron: Według kryteriów McDonalda trzeba 6 miesiacy, zanim można wystawić pewną diagnozę.
House: A kogo obchodzi McPherson? Słyszałem, że torturował kocięta.
Foreman: McDonald.
House: Ach, McDonald. Wspaniały lekarz, uwielbiał kocięta.
Racjonalizacje, to kłamstwa, które mówimy, by samemu poczuć się lepiej.
Wytrwałość to nie to samo co prawdziwe zasługi- uwielbiam ten cynizm xD
chłopak siedział długo w toalecie i wydawał dziwne dźwięki House do niego:
"Ty srasz czy rodzisz?"
A jak chłopak już wyszedł z toalety to:
"-Wiesz co to są hemoroidy?
-Nie.
-To wpisz sobie w Google.
Chłopak(patrząc na braciszka): Nie jest specjalnie mądry...
House(patrząc znacząco na chłopaka): Z genami nie wygrasz...
Kiedy ogladał "film" z kamery zamieszczonej w jelitach 12 letniej pacjentki :
-Oglądałem ten film. Koniec jest Mroczny.
Cameron: O masz nową laskę.
House: Tak, sprzedawca powiedział że mnie wyszczupla.
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
odc był bardzo fajny, rzeczywiscie troche róznił sie od pozostałych ale tylko w małym stopniu. I na tym polega własnie urok tego serialu: nie skupia sie jedynie na humorze
( swoja droga zabójczym xD), ale potrafi przedstwic wazne problemy w bardzo niebanalny sposób.
Zatracam sie coraz bardziej w tym serialu
Some things will never change...;*
hehe ja zaczalem dopiero scaigac chociaz dzisiaj (tzn od wczoraj ) pobralem juz 8 odcinkow szybko idzie
[ Dodano: 2008-03-15, 05:10 ]
no i powiem tak ten serial jest genialny warto nie spac noc zeby poogladac doktorka dopiero obejrzalem 5 odcinkow a wciagnelo mnie po kilku pierwszych minutach 1x1
ale niestety nie mam napisow dzialajacych do 1x4 moglby ktos mi wrzucic ?? plz