ja tez nie ściagam ...ale w kazdy czwartek przed Tv się robi zebranie rodzinne ... nawet sam tata (zazwyczaj tepi u mnie wszelkie przejawy uzaleznienia od seriali) sam pierwszy przełacza , żeby przypadkiem nie przegapic żadnej scenki z naszym charakternym doktorkiem
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Rasizm House'a jest zajebisty Ja leżę na podłodze jak z murzynami gada Np. scena z ostatniego odcinka: "Mam powiedzieć prawdę, czy kłamać, aby pana chronić?" Hahaha
ja oglądam od niedawna ( 2 czy trzy odcinki dopiero) ale jestem juz od tego uzależniona ( tak jak od połowy podobnych seriali... no ale... trudno )
humor jest świetny...
House momentami jest taki bezczelny i okropny ze po prostu nie sposób go ne lubić... czekam na czwartek
oj urooooczy xD
dzis na tvp2 przed 22! nie zapomniec!
o bosh dobrze ze mi przypomniałaś ... i znów bedzie wieczór z Housem ;-D ... a wiecie co ja dopiero sie skapłam że on grał ojca w Stuarcie Malutkim... jak go zobaczyłam w reklamie to padłam na podłoge i btecht...
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
haha! Właśnie obejrzałam w TV i pokochałam tego gościa od pierwszej minuty
jakie on ma teksty! i jakie miny wali xD
''Możecie działać albo powtarzać wszystko co mówię w formie pytań'' hahaha xD
świetny serial!
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
Ja wczoraj o 23 czy cos takiego House obejrzalem na AXN byl odcinek co chlopakowi sie zechcialo duchy wywolywac i zachorowal na wąglika i jeszcze jakies badziewie chyba xD
agulec napisał/a:
haha! Właśnie obejrzałam w TV i pokochałam tego gościa od pierwszej minuty
jakie on ma teksty! i jakie miny wali xD
No wlasnie to mialem napisać xD ta jego ironia połączona z minami robi z niego moją ulubioną postać z TV xD
oglądałam i jak zwykle polew..najlepsze było jak wstrzyknął coś kolarzowi i mówi coś w stylu "uzdrowiłem Cie , wstan i idź" hahaha w kontekscie że jest Bogiem...a na końcu jak tylko dodał ze efekt urzymuje sie 5 min...tamten oczywiście glebnął a House a moze krócej
- jestes wyleczony, wstan i idz
- co pan robi, najpierw mowi mi pan ze mam raka, potem oskarza moja....
- w biblii mowili dobrze panie i wierzyli
o boshe ja w tym momencie to zaczełam wyć ze smiechu ;-D .. on wogole jest mocny
a na końcu jak udawał że tą laske zostawił i do wożnego : Halo jestem kaleka "
O tak, wczorajszy odcinek był genialny.
Hołs cały czas mnie zaskakuje czymś nowym ^^
A tak w ogóle to z kim on jest/był ? Bo nie ogladałam tego od początku..
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a