Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
No właśnie oglądał ktoś może? Serial zapowiada się ciekawie, chetnie sciagnalbym sobie zna ktos moze linki skad mozna? (Mysle tu o rapidku i tym podobnych )
_________________ Nigdy nie walcz z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Korzystam z AQQ! Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą, z dalszych eksperymentów zrezygnował.
Fabuła serialu toczy się wokół doktora Gregory'ego House'a, cynicznego, lecz zarazem genialnego diagnostyka, cieszącego się w środowisku medycznym opinią szaleńca i wichrzyciela. Doktor House chodzi o lasce, ponieważ kilka lat wcześniej nie zdiagnozowano u niego na czas zawału mięśnia uda, w konsekwencji którego doszło do martwicy mięśnia. Z tego też powodu cierpi chroniczny ból. By go złagodzić zażywa Vicodin, środek przeciwbólowy na bazie opium, od którego jest uzależniony. W każdym odcinku doktor House wraz ze swoim zespołem (w sezonach 1-3 jest to Chase, Foreman i Cameron) próbuje zdiagnozować i wyleczyć pacjentów przejawiających rozmaite objawy, nie wyjaśnione wcześniej przez innych lekarzy. Oprócz tego serial skupia się także na prywatnym życiu House'a i członków jego zespołu.
a miałas do czynienia z tym juz? bo ja po obejrzeniu tych dwóch stw ze on z serialem o lekarzach nie ma zbyt wile wspólnego, no niby ma ale nie do końca
alez trudno mi sie wysłowić dziś
ale to chyba jeszcze w tele leci, w kazdym razie bardzo niedawno leciało na tvp2 nawet...
ja bym tego tak w ciemno nie ściągała na kompa, szkoda miejsca na dysku
ja po ostatnim odc chyba przekonałam sie do tego serialu, było duzo ciekawego humoru, uczuc i emocji z reszta tez z pewnoscia obejrze kolejny odc a co dalej to zobaczymy...
Nie no ale na serio warto obejrzec, sama zaczełam bardzo niedawno i widziałam tylko kilka odc, ale naprawde sie wciągnełam,
Postac House jest fantastyczna, ma bardzo specyficzne poczucie humoru i te jego sarkastyczne komentarze... , mozna uziac sie na maksa, choc nie tylko... niektóre sprawy ukazane sa w powazny sposób,a le tez dosyc niezwykły, troche oryginalny, bo takie jest jak pisała Tanira podejscie głównego bohatera do zycia. Co wiecej bardzo przyjemnie jest ogladac sceny w których ujawnia sie ta jego ujmująca pewnosc siebie
No a poza tym ukazane przypadki sa bardzo ciekawe, a jakie emocje nam towarzysza gdy pacjent nagle zaczyna sie trzasc, dławic i dusic i nie wiadomo co mu jest i jak mu pomóc...
Gorąco polecam, a sama zabieram sie za ściąganie kolejnych odc